Feest Optie: Taart met bordjes/bestek 10pers

1 dag 16,53

excl. BTW

1 dag 20,00

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Feest Optie: Taart met bordjes/bestek 10pers
>
  • Feest Optie: Taart met bordjes/bestek 10pers
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Feestje Optie: Taart met bordjes / bestek 10 pers

Een van de belangrijkste onderdelen van een verjaardagsfeestje is natuurlijk de taart. Want eerlijk is eerlijk, je kind kijkt waarschijnlijk al dagenlang uit naar het moment dat hij de eerste hap van zijn verjaardagstaart mag proeven. Een goede taart is daarom heel belangrijk.  Volledig door ons verzorgde taart inclusief bordjes en bestek.

Over de Kinderfeestjes
Samen met het Sportbedrijf Rotterdam zijn wij altijd in de buurt doordat we gebruik kunnen maken van de gymzalen en outdoor sportlocaties in heel Rotterdam, dus altijd lekker in de buurt! Wil je liever op je eigen locatie een feestje vieren? Dat kan natuurlijk ook! In overleg komen we graag naar je toe.

Wij kunnen deze feestjes volledig van a tot z voor je organiseren, ook eventueel met extra artikelen van onze website zoals een stormbaan of een springkussen. En wil je er wat lekkers bij? denk dan eens aan onze popcornmachine of suikerspin of wellicht een lekkere ijstraktatie!

Al jaren organiseren wij samen met onze partners diverse soorten kinderfeestjes. Door gebruik te maken van elkaars mogelijkheden en expertises kunnen we de meest uiteenlopende activiteiten aanbieden op unieke locaties! Naast onze eigen locaties komen we ook graag op andere plekken in de regio. Wij staan graag open voor nieuwe locaties aangebracht door onze klanten!

Een beoordeling toevoegen