Feest Optie: Medailles 10st

16,53

excl. BTW

20,00

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Feest Optie: Medailles 10st
>
  • Feest Optie: Medailles 10st
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Feest Optie: Medailles 10st

Wil je de kinderen na een geslaagd kinderfeestje ook nog een leuke herinnering meegeven? Wij hebben voor elk feestje een medaille om te laten zien dat jij een echte winnaar bent! Wij garanderen dat uw kind met een goed gevoel weg gaat.

Over de Kinderfeestjes
Samen met het Sportbedrijf Rotterdam zijn wij altijd in de buurt doordat we gebruik kunnen maken van de gymzalen en outdoor sportlocaties in heel Rotterdam, dus altijd lekker in de buurt! Wil je liever op je eigen locatie een feestje vieren? Dat kan natuurlijk ook! In overleg komen we graag naar je toe.

Wij kunnen deze feestjes volledig van a tot z voor je organiseren, ook eventueel met extra artikelen van onze website zoals een stormbaan of een springkussen. En wil je er wat lekkers bij? denk dan eens aan onze popcornmachine of suikerspin of wellicht een lekkere ijstraktatie!

Al jaren organiseren wij samen met onze partners diverse soorten kinderfeestjes. Door gebruik te maken van elkaars mogelijkheden en expertises kunnen we de meest uiteenlopende activiteiten aanbieden op unieke locaties! Naast onze eigen locaties komen we ook graag op andere plekken in de regio. Wij staan graag open voor nieuwe locaties aangebracht door onze klanten!

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen