Feest Optie: Limo & Chips Pakket 10pers

8,26

excl. BTW

9,99

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Feest Optie: Limo & Chips Pakket 10pers
>
  • Feest Optie: Limo & Chips Pakket 10pers
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Feest Optie: Limo & Chips Pakket 10 pers

Op je feestje kan natuurlijk geen limonade ontbreken! Heerlijke suikerspinnen, traditionele poffertjes, ijskoude ijsjes en heerlijke verse popcorn kunnen aan jouw feestje natuurlijk niet ontbreken! Verras jouw gasten met een heerlijke traktatie! Of je nou een klein of groot feest organiseert bij ons zit je goed!

Over de Kinderfeestjes
Samen met het Sportbedrijf Rotterdam zijn wij altijd in de buurt doordat we gebruik kunnen maken van de gymzalen en outdoor sportlocaties in heel Rotterdam, dus altijd lekker in de buurt! Wil je liever op je eigen locatie een feestje vieren? Dat kan natuurlijk ook! In overleg komen we graag naar je toe.

Wij kunnen deze feestjes volledig van a tot z voor je organiseren, ook eventueel met extra artikelen van onze website zoals een stormbaan of een springkussen. En wil je er wat lekkers bij? denk dan eens aan onze popcornmachine of suikerspin of wellicht een lekkere ijstraktatie!

Al jaren organiseren wij samen met onze partners diverse soorten kinderfeestjes. Door gebruik te maken van elkaars mogelijkheden en expertises kunnen we de meest uiteenlopende activiteiten aanbieden op unieke locaties! Naast onze eigen locaties komen we ook graag op andere plekken in de regio. Wij staan graag open voor nieuwe locaties aangebracht door onze klanten!

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen