Feest Optie: Één extra Kind

14,46

excl. BTW

17,50

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Feest Optie: Één extra Kind
>
  • Feest Optie: Één extra Kind
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Feest Optie: Één extra Kind 

Wilt u een extra kind bij het feestje toevoegen? Dat kan zeker bij Gaaf! verhuur. hoe meer kinderen, hoe leuker het feest word! Geef het wel even door in goed overleg met ons zodat wij niks over het hoofd zien.

Over de Kinderfeestjes
Samen met het Sportbedrijf Rotterdam zijn wij altijd in de buurt doordat we gebruik kunnen maken van de gymzalen en outdoor sportlocaties in heel Rotterdam, dus altijd lekker in de buurt! Wil je liever op je eigen locatie een feestje vieren? Dat kan natuurlijk ook! In overleg komen we graag naar je toe.

Wij kunnen deze feestjes volledig van a tot z voor je organiseren, ook eventueel met extra artikelen van onze website zoals een stormbaan of een springkussen. En wil je er wat lekkers bij? denk dan eens aan onze popcornmachine of suikerspin of wellicht een lekkere ijstraktatie!

Al jaren organiseren wij samen met onze partners diverse soorten kinderfeestjes. Door gebruik te maken van elkaars mogelijkheden en expertises kunnen we de meest uiteenlopende activiteiten aanbieden op unieke locaties! Naast onze eigen locaties komen we ook graag op andere plekken in de regio. Wij staan graag open voor nieuwe locaties aangebracht door onze klanten!

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen