Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

FAQ

FAQ / Veel gestelde vragen Gaaf! verhuur 

Q: Ik wil graag een offerte aanvragen en niet direct bestellen, kan dat?
A: Je kan via onze website (verhuurmandje) een aanvraag indienen. jouw aanvraag via onze website is altijd een aanvraag tot een offerte. Deze zenden wij per e-mail als PDF-bestand toe. Je kan deze daarna zelf digitaal bevestigen middels de link in de begeleidende tekst.

Q: Ik wil graag de beschikbaarheid controleren van een product, kan dat? 
A: Je kan een offerte aanvragen via onze website (verhuurmandje). Na ontvangst van je aanvraag controleren wij de beschikbaarheid binnen 24uur en zenden daarna per e-mail een offerte toe. 

Q: Ik wil graag iets wijzigen aan mijn bestelling, kan dat?
A: Uiteraard, wij ontvangen de aanpassing(en) graag per e-mail. Wij passen de offerte voor je aan en zenden dan een aangepaste offerte per e-mail toe.

Q: Ik wil de materialen graag eerder ophalen en later terugbrengen, kan dat?
A: Je betaalt alleen voor de dag van de huur zelf. Wanneer mogelijk qua tijd en beschikbaarheid kan je de materialen op afspraak vaak al een dag voorafgaand afhalen en de dag na gebruik weer terugbrengen.

Q: Ik wil de gehuurde materialen graag laten bezorgen, kan dat?
A: Jazeker, binnen een straal van 30km bezorgen wij voor een vast tarief van € 49,95 excl. btw. Wij halen de materialen dan ook weer op na afloop. Extra km’s worden tegen een kilometerprijs doorberekend. De vervoerskosten worden automatisch berekend bij uw aanvraag via het verhuurmandje.

Q: Ik wil de gehuurde materialen ook graag laten opbouwen, kan dat?
A: Jazeker, wij rekenen hiervoor standaard een bedrag van € 39,95 excl. btw per attractie. Op bepaalde artikelen geldt er een toeslag, dit staat in de producttekst vermeld. De op- en afbouw zijn inbegrepen in dit tarief en is alleen in combinatie met vervoer mogelijk.

Q: Kan ik de materialen ook zelf opbouwen?
A: In de meeste gevallen kan dat zeker. Op onze site geven we per artikel een advies voor op- en afbouw en tevens kan je in onze website footer diverse filmpjes bekijken met op- en afbouw instructies.

Q: Als ik een attractie huur, wat moet ik verder dan nog regelen?
A: In principe leveren wij alles aan om een attractie op een zachte ondergrond (gras) te plaatsen. Grondankers en uiteraard een blower. Eventueel ook spanbanden. Vrijwel alles is inbegrepen, een stroombron (230v minimaal 1500 watt) dient altijd direct voor handen te zijn.

Q: Moet ik ook borg betalen?
A: Nee, wij rekenen geen borg wanneer je de aanvraag voorafgaand bij ons via de website hebt aangevraagd en bevestigd. Eventuele schades / manco’s dienen bij retour direct te worden voldaan. Of worden indien deze later worden geconstateerd aan u doorbelast.

Q: Uit welke betaalopties kan ik kiezen?
A: Je kan bij ons contant betalen, pinnen of per creditcard. Tevens kan je de factuur voorafgaand per iDEAL of factuur (per bankoverschrijving) voldoen. De betaling dient altijd vooraf of uiterlijk bij levering te geschieden. Na levering per factuur betalen is alleen mogelijk met inkoopnummers en overeengekomen afspraken.

Q: Ik wil graag werken bij Gaaf! verhuur, waar kan ik mij melden?
A: Wij zijn altijd op zoek naar enthousiast personeel. Zowel op werkdagen als in de weekenden en avonduren. Je kunt je CV met motivatie mailen naar werk@gaafverhuur.nl

Voor alle overige vragen zijn wij tijdens kantoortijden bereikbaar via:
Whatsapp 06 145 65 150
Telefonisch 010 303 29 91

Of mail uw vraag naar info@gaafverhuur.nl

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Partners