Extra Ingrediënten (100porties) - Slush Puppy

27,50

1 dag 

excl. BTW

33,28

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Extra Ingrediënten (100porties) - Slush Puppy
>
  • Extra Ingrediënten (100porties) - Slush Puppy
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
100

Omschrijving

Extra Ingrediënten (100porties) - Slush Puppy

Wilt u langer of meer slushpuppy’s serveren dan kunt u extra ingrediënten voor de slushpuppy machine aanvragen. Deze is genoeg voor ongeveer 100 porties. Met alles wat u nodig heeft, siroop, bekertjes en lepelrietjes! Verkrijgbaar in Rode Aardbeien smaak of blauwe bosbessen smaak. Licht uw keuzen even toe in de opmerkingen dank u.

 Informatie:

  • Wij leveren bekertjes, lepeltjes en de slushpuppy siroop voor 100 porties.
  • Standaard leveren wij aarbeien smaakbij onze slushpuppy machines.
    U kunt ook kiezen voor Bosbessen smaak, geef dit aan in de opmerkingen van uw aanvraag.
  • De machine heeft voeding nodig van 900watt op 230v, reguliere huisstekker.
  • Het apparaat dient leeg en schoon retour aangeboden te worden.
  • Instructies voor gebruik en schoonmaak krijgt u netjes meegeleveerd.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen