Mobiele Snelkoeler

Aantal:

114,34

1 dag 

excl. BTW

138,35

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Mobiele Snelkoeler
>
  • Mobiele Snelkoeler
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 2,0 x 0,5m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230v)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Mobiele Snelkoeler

Onze mobiele biertap staat met zijn mooie design al snel op z'n plek bij jou feestje. Deze is uit gerust met een enkele tap en een spoel bak.

Excl koolzuur! dit dient apart te worden besteld.

LET OP:  Wanneer het bier al gekoeld is, kan er onbeperkt gebruik gemaakt worden van de tapgelegenheden. Er kunnen dus onbeperkte liters worden getapt.  Wanneer het bier niet gekoeld is, kan er beperkt gebruik gemaakt worden van de tapgeledenheden. Dit is afhankelijk van de buitentemperatuur. Onderstaand zie je de buitentemperatuur met het bijbehorende aantal Liters dat getapt kan worden met deze tap: 2 graden – onbeperkt aantal L tappen 12 graden – maximaal 300L tappen 30 graden – Maximaal 150L tappen.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

Extra Productopties

39,95

excl. BTW

48,34

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

75,00

1 dag

excl. BTW

90,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

29,95

1 dag

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen