Endless Climber

Aantal:

549,95

1 dag 

excl. BTW

665,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Endless Climber
>
  • Endless Climber
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,0 x 2,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie word voor u opgebouwd
Stroombehoefte Stroombehoefte
230v
Stroomverbruik Stroomverbruik
tot 3500 kW

Omschrijving

Eindeloze klimmer | Eindeloze klimmuur | Vrijheidsklimmer | Klimband Everest

Bekend van de Cave of the Lions: The Endless Climber is de eerste eindeloze klimmuur die de klimroute voortdurend verandert. Ook bekend als een klim-loopband of Everest-klimmuur. De Endless Climber met zijn gepatenteerd systeem garandeert volledige veiligheid door speciale laserbarrières en toch het ultieme klimplezier. De Endless Climber vervangt eindelijk de al verouderde Freedom Climber. Echte kei die honderden meters lang aanvoelt, is mogelijk met de eindeloze rotsmuur. Dankzij de ingebouwde laserbarrières past de Endless Climber de snelheid altijd individueel aan de klimmer aan en voorkomt dat de klimmuur overklimt. Dankzij de compacte afmetingen kan de eindeloze klimwand bijna overal worden gebruikt en past hij zelfs door nauwe doorgangen dankzij de lage transportafmetingen. Met zijn vermogen om de hellingshoek aan te passen, is de Endless Climber ook een echte uitdaging voor professionals. Hier kun je honderden meters overstek beklimmen zonder enig risico op letsel of bescherming. Het ingebouwde display meet de beklommen meters en stopt de ingestelde tijd. Zo is eerlijke concurrentie gegarandeerd.

Groot uitpakken? Ook dat kan bij Gaaf verhuur! In combinatie met onze vele opblaasbare spellen en attracties verhuren we ook diverse draaimolens, zweefmolens en overige kermisactiviteiten!

Of je nu een eyecatcher op locatie wilt hebben of je eigen kermislocatie wil creeren voor een of meerdere dagen, wij denken graag met je mee! Laat bezoekers naast de nostalgische molens dan ook vooral genieten bij onze rodeosimulatoren, waterballen, bungeetrampoline en onze 9meter hoge klimrots waar je niet alleen op kan klimmen op verschillende routes maar ook zelfstandig kan abseilen!

Bij plaatsing van deze activiteiten is het veelal noodzakelijk dat wij deze attracties direct aan op op de openbare weg, bereikbaar met vrachtwagen of bestelauto kunnen bereiken. Daarbij is een egale en verharde ondergrond noodzakelijk evenals een stroomaansluiting.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

 

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen