Eisstockschiessen Baan

Aantal:

247,93

1 dag 

excl. BTW

300,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Eisstockschiessen Baan
>
  • Eisstockschiessen Baan
  • Eisstockschiessen Baan
  • Eisstockschiessen Baan
  • Eisstockschiessen Baan
<

Omschrijving

Curling/Eisstockschiessen 

Curling / Eisstockschiessen opgebouwd van kunststof ijsplaaten waarop eveneens geschaatst kan worden! Baan wordt standaard geleverd in een afmeting van 10x2m. In overleg zijn eventueel ook andere maten mogelijk. 

Gaaf! verhuur heeft zich de afgelopen winters gespecialiseerd op het gebied van kunststof schaatsbanen. Wij kunnen voor diverse locaties altijd een baan op maat leveren! Vrijwel alle m2's zijn mogelijk al dan niet in combinatie met een ondervloer die wij uiteraard ook volledig verzorgen.

Let op!

  • - Ivm speciale transporteisen bezorgen wij deze materialen tegen een extra toeslag op de vervoerskosten welke u van ons gewend bent a 59,95 euro
  • - Indien u wenst dat wij de baan voor u opbouwen rekenen wij hiervoor een toeslag van 30,00 excl btw op de reguliere prijzen. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen