Een springkussen in de winter huren

maandag 21 december 2015

Naast een winterse schaatsbaan zijn er ook springkussens die in de winter extra goed tot hun recht komen. Van het rondspringen krijg je het al snel warm en een luchtkussen kan van ieder feestje een gezellige boel maken. Wij zetten de winterfavorieten overzichtelijk voor je op een rijtje.


IJsbeer Stormbaan

Wanneer je voldoende ruimte hebt is de Stormbaan Winter Run het feestelijk winterspringkussen bij uitstek. Met maar liefst 17 meter aan springavonturen en diverse obstakels zorgt deze stormbaan voor een bevroren zee aan ruimte voor jong en oud. Daarnaast zorgt de ijsbeer stormbaan voor een echte winterse sfeer.

 

Ballenbad Iglo

Naast springen op een luchtkussen zorgt een vriendschappelijk gevechtje in een ballenbad er minstens net zo goed voor dat je lekker opwarmt bij winterse temperaturen. Dat er dan ook nog een Ballenbad Iglo beschikbaar is, maakt het feestje helemaal compleet.

 

Rodeo Snowboard Simulator

Mocht wintersport dit jaar geen optie zijn, brengt de Rodeoslee Winter Simulator je wat betreft beleving het dichtst bij een snowboardvakantie. Waan je op een snowboard op de piste in Oostenrijk of Zwitserland en glij zo snel mogelijk naar beneden.

 

Springkussen Jungle

In tegenstelling tot de winterse bovengenoemde springkussens en speeltoestellen kan je bij koude temperaturen uiteraard ook juist voor een springkussen kiezen dat een warme uitstraling geeft. Het Springkussen Jungle is hier een perfect luchtkussen voor, door de tropische gele en groene junglekleuren en de palmbomen. Daarnaast heeft dit springkussen een dak, waardoor je niet nat wordt of uitglijdt tijdens het springen als het regent of sneeuwt.

 

Springkussen Sprookjes

Bij een Sprookjes Springkussen denk je misschien niet direct aan de winter, maar sprookjes zijn er juist om je eigen fantasie bij te gebruiken. Waan je dus in een wondere winterwereld van bijvoorbeeld Narnia of bedenk je eigen winterse sprookjes wanneer je lekker warm aan het springen bent.

 

Springkussen met dak

Naast de typische winterspringkussens zijn er diverse ‘normale’ springkussens met een dak waardoor je in ieder geval lekker droog kunt springen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Mini Jungle, Mini Seaworld, Mini Circus, Mini Prinses, Sealife, Piratenhuisje, Circus, Ooievaar, Voetbal, Brandweer of het Disco springkussen.

Kies dus jouw winterfavoriet uit de bovengenoemde springkussens en je hebt gegarandeerd een gezellig winters feestje. Het is in ieder geval verstandig om een springkussen met een dak te kiezen, zodat je zelf tijdens het springen niet nat wordt, en het springkussen zelf niet glad wordt.

Wil je meer weten over het huren van springkussens of heb je nog andere vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bellen op 010-303 29 91 of een mailtje sturen naar info@gaafverhuur.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht