Een kinderfeestje thuis organiseren? Huur een ballenbad

woensdag 13 april 2022

Is jouw kleine binnenkort jarig en wil je hem/haar en alle vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag bezorgen? Je hoeft niet de deur uit om het de kids naar hun zin te maken! Wat dacht je ervan om dit jaar een kinder ballenbak thuis te huren? We vertellen je graag hoe dit in zijn werk gaat.

Een kinderfeestje organiseren bij jou thuis

Een kinderfeestje organiseren vergt de nodige voorbereiding. Hoe maak je het de kinderen naar hun zin? Waar gaan jullie heen en hoe regel je het vervoer? Misschien zie jij het niet zitten om met een hele groep kids de deur uit te gaan. Geen paniek! Een kinderfeestje thuis organiseren is superleuk en heeft zo zijn voordelen. Geen capriolen met het vervoer, jouw eigen overzichtelijke woonkamer of tuin én de mogelijkheid om goedkoop eten en drinken in te slaan. Nu nog een leuke activiteit verzinnen… Wat dacht je van een kinder ballenbak huren bij jou thuis?

Een ballenbak thuis, zo doe je dat!

Wie heeft er nu geen goede herinneringen aan het spelen in de ballenbak? Juist: een ballenbak thuis staat voor gegarandeerd succes. Met dit eenvoudige vermaak, hoef je niet continu iets te verzinnen om de kinderen bezig te houden. De meeste kids kunnen zich uren vermaken. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen voor voldoende ranja, een lekkere snack en een gezonde lunch. Spelen in de ballenbak zorgt voor veel plezier én lichamelijke beweging. Lekker in de buitenlucht en dat zonder dat jullie de deur uit zijn geweest! Jij blij en de kids blij.

Dit zijn de verschillende thuis kinder ballenbakken die je bij ons kunt huren

Ben je overtuigd? In ons assortiment vind je verschillende maten en vormen kinder ballenbakken voor thuis die je kunt huren voor een onvergetelijk verjaardagspartijtje.

 Ballenbad rond thuis huren

Neem bijvoorbeeld ons ronde ballenbad van wel 3 meter doorsnee! Het bad heeft een dikke luchtrand en is mooi overzichtelijk zodat je eenvoudig een oogje in het zeil kunt houden.

 

 Ballenbak kabouter plop huren

Heb je te maken met een jong publiek? Dan kun je niet stuk met deze schattige Melkherberg uit het tv-programma Kabouter Plop.

 

Ocean ballenbak huren 

Heb je de ruimte in jouw achtertuin? Dan raden wij voor warme zomerdagen onze Ocean ballenbak met waterbad aan. Geen kind die hier geen plezier aan beleeft!

Kunnen wij je helpen om van de verjaardag van jouw kindje een succes te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook eventuele vragen beantwoorden we graag!

Terug naar het nieuwsoverzicht