Een kinderfeestje thuis organiseren? Huur een ballenbad

woensdag 11 maart 2020

Jouw zoon of dochter is binnenkort jarig en dan vraag je je natuurlijk af hoe je dit jaar het kinderfeestje vorm gaat geven. Besluit je om dit jaar het thuis te vieren? Goed idee, maar kost wel iets meer voorbereiding. Maar niets dat jij niet aan kan. Want jij gaat een ballenbak huren voor de kinderen!

Een kinderfeestje thuis organiseren

Een kinderfeestje thuis organiseren altijd erg leuk. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor jezelf is het fijn. Je kunt gemakkelijk een andere ouder uitnodigen om samen met jou op de kinderen te letten en je hebt niet de extra kosten van alle koffie’s die je moet drinken om ergens te mogen zitten. Maar een kinderfeestje organiseren vraagt wel iets meer voorbereiding. Zo moet je zelf al het eten en drinken vroegtijdig in huis halen en natuurlijk zorgen voor vermaak!

Jeugdsentiment

En laten we natuurlijk niet vergeten dat een ballenbad, ook wel ballenbak genoemd, hoort bij het jeugdsentiment. Hoeveel foto’s staan er in jouw fotoalbum van kinderfeestjes in ballenbaden? Vast en zeker heel erg veel. En dat is heel erg logisch. Want ballenbaden blijven leuk; het maakt niet uit welke generatie het is. Het ideale tegenwoordig aan een ballenbad is dat je er ook eentje kan huren, zodat je het kinderfeestje van jouw zoon of dochter lekker thuis kan houden.

Huur een kinder ballenbad!

Ja, echt. Huur een ballenbak. Succes gegarandeerd. Zelf hoef je namelijk niet continu iets te verzinnen om de kinderen bezig te houden. Maar je hebt met een ballenbad voor kinderen altijd blij. Ze kunnen zich er uren in vermaken, met natuurlijk af en toe even een pauze voor wat lekkers

Verschillende ballenbaden voor kinderen

Een kinder ballenbad kun je huren in verschillende maten en vormen. Houd alle ballen bij elkaar en kies voor een ballenbad Iglo. Zijn de kinderen fan van kabouter Plop? Geen probleem, het thema kan gewoon blijven staan met de melkherberg ballenbak.Of is jouw zoon of dochter in de warme zomermaanden jarig? Dan kun je ze van verkoeling voorzien met deze ballenbak met water. Hij heeft de schattige vorm van een dolfijntje. Deze ballenbak zal op geen enkel kinderfeestje mis staan!

 

Heb je vragen of wil je weten welke mogelijkheden er zijn met het leveren van een ballenbak? Als je contact met ons opneemt, gaan wij jou zo goed mogelijk helpen. Samen zorgen we ervoor dat het feestje van jouw kind een succes wordt.

Terug naar het nieuwsoverzicht