Easy Up Tent 3x6m Zwart

Aantal:

70,25

1 dag 

excl. BTW

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Easy Up Tent 3x6m Zwart
>
  • Easy Up Tent 3x6m Zwart
<

Producteigenschappen

Afhaalkorting
10%
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
30
Lengte
6m
Breedte
3m
Hoogte
2m, loopt door tot 3,5m
Gewicht Gewicht
50 kg
Transportmaat Transportmaat
0,80m breed x 1,50m lang
Transport advies
Lege personenwagen met de achterbank plat
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5-10 min
Op- en afbouw aantal personen
2-4

Omschrijving

Easy Up Tent 3x6m Zwart

De 3x6 meter easy up tent is er eentje geschikt voor grotere feesten, er is namelijk plek voor zo'n 30 personen en 4 statafels. Binnen enkele minuten is de tent opgezet en klaar om in gefeest te worden. De tent is redelijk groot dus zorg dat er genoeg plek voor is in de tuin of andere locatie. Deze tent is ook geschikt voor evenementen zoals een opening van een winkel of elk ander buiten evenement. De tent wordt geleverd met twee zijwanden en twee kopwanden.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

41,32

excl. BTW

50,00

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

4,13

1 dag

excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje


12,40

1 dag

excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

12,40

1 dag

excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen