Easy Up Tent 3x4,5m Zwart

Aantal:

49,59

1 dag 

excl. BTW

60,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Easy Up Tent 3x4,5m Zwart
>
  • Easy Up Tent 3x4,5m Zwart
<

Omschrijving

Easy Up Tent 3x4,5m Zwart

Als je binnen zeer korte tijd een tent wilt opzetten en zo snel mogelijk wilt feesten, dan is de easy up tent ideaal. Binnen enkele minuten is de tent opgezet en kunnen jij en je gasten zich vermaken op het feestje, de barbecue of andere gelegenheid. In de tent is ruimte voor ongeveer 25 personen en 3 statafels. De tent wordt geleverd met twee zijwanden en twee kopwanden.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

41,32

excl. BTW

50,00

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

4,13

1 dag

excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Een beoordeling toevoegen