Easy Up Tent 3x3m Rood

Aantal:

49,59

1 dag 

excl. BTW

60,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Easy Up Tent 3x3m Rood
>
  • Easy Up Tent 3x3m Rood
<

Producten in pakket

1x
Easy Up Tent 3x3m Rood - Zeilen Easy Up Tent 3x3m Rood - Zeilen
1x
Easy Up Tent 3x3m - Frame

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,0 x 3,0 x 3,5 m²
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
± 15 personen
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen
Transportmaat Transportmaat
2,0 x 3,5 x 1,5 m
Gewicht Gewicht
40 kg

Omschrijving

Easy Up Tent 3x3m Rood

De titel van dit product geeft al een beetje weg wat het inhoud. Een hele makkelijke tent! Handig voor elk feest of evenement en binnen een paar minuten opgezet, het feest kan dus snel beginnen. Deze 3x3 meter tent heeft plaats voor zo'n 15 feestgangers en 2 statafels, de tent is geschikt voor een knus feestje of een heerlijke zomerse barbecue. De tent wordt geleverd met vier zijwanden.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

5,31

1 dag

excl. BTW

6,43

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

7,31

1 dag

excl. BTW

8,85

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

41,32

excl. BTW

50,00

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


3,31

1 dag

excl. BTW

4,01

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

4,31

1 dag

excl. BTW

5,22

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen