Easy Up Tent 2x2m Zwart

Aantal:

37,19

1 dag 

excl. BTW

45,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Easy Up Tent 2x2m Zwart
>
  • Easy Up Tent 2x2m Zwart
<

Producteigenschappen

Afhaalkorting
10%
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
8
Lengte
2m
Breedte
2m
Hoogte
2m loopt op naar 3,5m
Gewicht Gewicht
40 kg
Transportmaat Transportmaat
0,3m breed x 1m lang
Transport advies
Lege personenwagen met achterbank plat
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5-10 min
Op- en afbouw aantal personen
2-4

Omschrijving

Easy Up Tent 2x2 Zwart

Deze makkelijke tent, zoals de naam al verklapt, is geschikt voor elk feest of evenement. De kleur grijs is zeer neutraal en de tent is dan ook volledig naar eigen smaak in te richten. Binnen een zeer korte tijd is de tent op te zetten en kan het feestje beginnen. Deze tent biedt plek voor 10 personen en 1 statafels, ideaal dus voor een kleiner feestje zoals een verjaardag of een barbecue. De tent wordt geleverd met vier zijwanden.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

41,32

excl. BTW

50,00

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

4,13

1 dag

excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje


12,40

1 dag

excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

12,40

1 dag

excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen