Draaimolen Klassiek

Aantal:

474,95

1 dag 

excl. BTW

574,69

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Draaimolen Klassiek
>
  • Draaimolen Klassiek
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 3,0
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
12
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en Afbouw inbegrepen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100w(230v)
Transportmaat Transportmaat
Bezorging verplicht.
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Begeleiding inbegrepen
Leeftijd Leeftijd
t/m 7 jaar

Omschrijving

Draaimolen Klassiek

Voor kinderen is een draaimolen een geweldige attractie. Of het nu in een winkelcentrum, op een braderie of jaarmarkt of een bedrijfsfeest is, zodra er een draaimolen staat willen kinderen een rondje mee. Een draaimolen huren is voor elk feest of evenement dan ook een veilige keuze waarmee je de aanwezige kinderen een leuke tijd bezorgt. 

Bescrijving

- voor kinderen to 7 jaar
- 12 zetels
- 4 draaiuren, met begeleiding inbegrepen.
- op-en afbouw inbegrepen.

Groot uitpakken? Ook dat kan bij Gaaf verhuur! In combinatie met onze vele opblaasbare spellen en attracties verhuren we ook diverse draaimolens, zweefmolens en overige kermisactiviteiten!

Of je nu een eyecatcher op locatie wilt hebben of je eigen kermislocatie wil creeren voor een of meerdere dagen, wij denken graag met je mee! Laat bezoekers naast de nostalgische molens dan ook vooral genieten bij onze rodeosimulatoren, waterballen, bungeetrampoline en onze 9meter hoge klimrots waar je niet alleen op kan klimmen op verschillende routes maar ook zelfstandig kan abseilen!

Bij plaatsing van deze activiteiten is het veelal noodzakelijk dat wij deze attracties direct aan op op de openbare weg, bereikbaar met vrachtwagen of bestelauto kunnen bereiken. Daarbij is een egale en verharde ondergrond noodzakelijk evenals een stroomaansluiting.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen