Draaimolen

Aantal:

249,95

1 dag 

excl. BTW

302,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Draaimolen
>
  • Draaimolen
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,0 x 3,0 x 2,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Gewicht Gewicht
500 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Draaimolen circus

Een attractie die nooit zal misstaan is het draaimolen circus! Wie droomt er nou niet van om een gezelig ritje op een prachtig paard te maken of zelfs op een stoere leeuw. De kinderen vinden het erg leuk en wanneer krijgen ze nou nog zo'n kans? Als je deze attractie huurt zal je geheid de show stelen!

Groot uitpakken? Ook dat kan bij Gaaf verhuur! In combinatie met onze vele opblaasbare spellen en attracties verhuren we ook diverse draaimolens, zweefmolens en overige kermisactiviteiten!

Of je nu een eyecatcher op locatie wilt hebben of je eigen kermislocatie wil creeren voor een of meerdere dagen, wij denken graag met je mee! Laat bezoekers naast de nostalgische molens dan ook vooral genieten bij onze rodeosimulatoren, waterballen, bungeetrampoline en onze 9meter hoge klimrots waar je niet alleen op kan klimmen op verschillende routes maar ook zelfstandig kan abseilen!

Bij plaatsing van deze activiteiten is het veelal noodzakelijk dat wij deze attracties direct aan op op de openbare weg, bereikbaar met vrachtwagen of bestelauto kunnen bereiken. Daarbij is een egale en verharde ondergrond noodzakelijk evenals een stroomaansluiting.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

79,95

excl. BTW

96,74

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen