DJ Drive In Show

Aantal:

499,95

1 dag 

excl. BTW

604,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
DJ Drive In Show
>
  • DJ Drive In Show
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50+

Omschrijving

DJ Drive in Show

Onze DJ Drive In Show is inclusief DJ per 4uur. 

Heb jij altijd al eens een feest willen geven met een DJ erbij die leuke nummers staat te draaien? Huur hem daan nu snel bij ons en feesten maar!

Speciaal daarvoor hebben wij dan ook een gevarieerd aanbod van optredens welke in combinatie met ons overige aanbod kan worden inzet. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een ballonnenclown of een schminker als extra activiteit of natuurlijk een DJ? Wij hebben ervaren artiesten die jouw feest net dat beetje extra's kunnen geven tot een dag om nooit meer te vergeten!

Uiteraard kunnen onze artiesten ook veel voor jouw themafeest betekenen! Zo kan de Paashaas verse eitjes uitdelen op locatie, de kerstman samen met Jozef en Maria je kerstactiviteit voorzien van net dat beetje extra en uiteraard kunnen wij ook volledige producties verzoeken rondom Sinterklaas en zijn Pieten! En als het dan nog niet genoeg zou zijn, ook overige animatoren zoals diverse prinsessenoptredens en bekende characters uit films en serieus kunnen wij op verzoek een bezoek laten brengen!

Neem direct contact op om de vele mogelijkheden te bespreken! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen