Verlichting Disco LED Strobe

Aantal:

20,66

1 dag 

excl. BTW

25,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Verlichting Disco LED Strobe
>
  • Verlichting Disco LED Strobe
<

Omschrijving

Verlichting Disco LED Strobe

Met deze speciale dj-verlichting wordt uw feest pas echt gezellig. Wij verhuren verschillende soorten lampen, zodat u degene kan kiezen die het beste bij u past.

De Led STROBE is een zeer krachtige flits die tussen de muziek door met een hoge frequentie knippert. Dit geeft het visuele effect dat alles zich vertraagt of slow motion beweegt. Voor muziek met harde beat en een snel tempo zal een strobe al snel waarde toevoegen in uw verlichting. De verlichting kan op frequentie en intensiteit ingesteld worden dankzij makkelijke bedieningen achter. 

Wilt u veel verlichting en er een stralend feestje van maken dan zit u bij ons aan het goede adres!

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

Extra Productopties

1,45

excl. BTW

1,75

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

7,95

excl. BTW

9,62

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

14,95

excl. BTW

18,09

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen