Dartbord op Statief

Aantal:

49,95

1 dag 

excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Dartbord op Statief
>
  • Dartbord op Statief
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,5 x 1,0 x 2,0
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht).

Omschrijving

Dartbord op Statief

Dit Dartbord op Statief kunt u gemakkelijk overal opzetten. De standaard is plug en play en voor elke dartspeler gemakkelijk in gebruik. Hebben uw buren nou overlast van het geluid dat u maakt met het darten? Dan is het Dartbord op statief super handig. Het dartbord hangt nu namelijk niet meer aan de deur of muur, daarmee bonst het geluid niet door. Zo kunt u lekker een dart spelletje spelen met je vrienden of familie en zo hebben je buren ook geen last meer van jou. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen