Chocoladefontein

Aantal:

39,95

1 dag 

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Chocoladefontein
>
  • Chocoladefontein
<

Producteigenschappen

Hoogte
0,42 m

Omschrijving

Chocoladefontein

Onze favoriete party favour, heerlijke chocolade voor al je lekkernij. Denk bijvoorbeeld aan fruit, koekjes, ijsjes noem het allemaal maar op! Zo’n fontein trekt niet alleen alle snoepers maar ook alle aandacht aan. Jong en oud, chocolade is het ultieme genot, en dat is Gaaf! Dus wil je even lekker een snack tussendoor met je kinderen of wil je gezellig met z'n 2en s'avonds romatisch genieten van het eten huur hem dan snel bij ons!

Het apparaat smelt zelf het chocolade en behoud deze op de juiste temperatuur. Chocolade blijft vloeibaar door een hoog vetgehalte, fontein chocolade heeft dan ook een hoger percentage waardoor deze goed smelt. Wil je je eigen, favoriete chocolade gebruiken? Dat kan, vul het dan aan met één eetlepel cacaoboter per 300g chocolade of gebruik sla-olie.

Een andere leuke tip is gekleurde chocolade. Neem dan witte chocolade en voeg daar tijdens het smelten een paar druppels kleurstof aan toe zo heb je alle kleuren chocola en veel meer kleur plezier!

Wil je nog iets weten over deze chocoladefontijn of zoek je nog advies voor jou feest? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! 

Een beoordeling toevoegen