Bungee Trampoline (inc. 4 uur begeleiding)

Aantal:

826,45

1 dag 

excl. BTW

1.000,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Bungee Trampoline (inc. 4 uur begeleiding)
>
  • Bungee Trampoline (inc. 4 uur begeleiding)
  • Bungee Trampoline (inc. 4 uur begeleiding)
  • Bungee Trampoline (inc. 4 uur begeleiding)
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4
Lengte
10m
Breedte
10m
Hoogte
5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1100watt (230V)
Gewicht Gewicht
750 kg
Transportmaat Transportmaat
Verplicht te worden bezorgd
Op-/ afbouw advies
Vanuit ons inbegrepen.
Op- en afbouw duur
60 min
Begeleiding Begeleiding
Vanuit ons 4 uur inbegrepen

Omschrijving


Bungee trampoline –
Organiseer je een evenement of groot feest en je wilt een echte aandachtstrekker op het feest hebben? Huur dan een bungee trampoline voor het beste effect. Weet je niet precies wat een bungee trampoline is? Het is vrij simpel. Het idee is hetzelfde als op een normale trampoline. Alleen is een Bungee trampoline veel spectaculairder. Je zit met een stevige gordel aan een elastiek vast op een trampoline. Hierdoor kun je op een veilige en verantwoordelijke manier hele hoge sprongen maken en eventueel de vetste kunstjes uithalen. Om de veiligheid van de springers te waarborgen is het een vereiste dat er altijd begeleiding naast de trampoline is.

De Bungee Trampoline wordt standaard v.a. 4 uur begeleid door twee begeleiders. Als je extra begeleidingsuren wenst kan je dit toevoegen in het winkelwagen evenals dat de opbouw en afbouw is inbegrepen.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

Extra Productopties

Een beoordeling toevoegen