Bungee Run Piraat Occasion

Aantal:
2.499,95

excl. BTW

3.024,94

incl. BTW

Huurmandje
Bungee Run Piraat Occasion
>
  • Bungee Run Piraat Occasion
  • Bungee Run Piraat Occasion
  • Bungee Run Piraat Occasion
  • Bungee Run Piraat Occasion
  • Bungee Run Piraat Occasion
<

Omschrijving

Bungee Run Piraat Kopen

Ben jij een echte doorzetter en houd je wel van een uitdaging? Dan is Bungee Run echt een te gek spel voor jou. Het bestaat uit twee aparte banen en de kunst is om verder te komen dan je tegenstander door zo snel mogelijk naar voren te rennen. Het werkt dus als volgt: je bindt jezelf vast aan het elastiek. Daarna ren je zo hard mogelijk naar het einde van de baan en je probeert zo ver mogelijk te komen. Maar door de spanning van het elastiek wordt dit een stuk lastiger en wilt het de heletijd terugschieten. Degene die het verst is gekomen heeft de wedstrijd gewonnen. Over de eigenschappen van de Bungee Run: het is een opgeblazen speelkussen. Met de bijgeleverde elektrische ventilator is het speelkussen eenvoudig op te pompen. Stekker in het stopcontact en hij is binnen een minuut opgeblazen.

Er is een 1.1Kw blower nodig om dit kussen op te blazen, deze is optioneel bij te bestellen.

Merk: JB Inflatables

Certificaat en Logboek aanwezig.

Conditie: 

Al onze attracties worden in bruikbare conditie aangeboden, er is bijna altijd sprake van gebruikerssporen, alle aangeboden attracties draaien nog mee in ons huidige verhuuraanbod waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Wij streven er naar onze attracties reeds na enkele jaren van verhuur te verkopen en te vervangen voor nieuwe producten zodat wij onze verhuurvloot kunnen doorlopend kunnen aanvullen met diverse nieuwe producten. 

Levervoorwaarden:
Al onze attracties worden inclusief bijnodigde documenten geleverd. Te weten een certificaat (wanneer keuringsplichtig) van goedkeuring en bijbehorend logboek. Op onze occasion attracties kunnen wij helaas geen garantie bieden. 

Intresse in aanschaf van een attractie?:

Wanneer je meer informatie wenst over dit product of eventuele overige verkoopproducten neem dan per email contact met ons op. wij voorzien je graag van meer informatie. 

Liever nieuw kopen? Dat kan uiteraard ook! Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij graag producten op maat. Met onze ontwerpers kunnen wij een aanbod met op maat ontwikkelen en waar nodig certificeren in samenwerking met TuV. Uiteraard kunnen wij ook onze standaard (thema)attracties leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard informeren we je ook hier graag verder over wanneer wij je wensen en ideen hebben mogen ontvangen. 

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

99,95

excl. BTW

120,94

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen