Buffettafel Wit met Zink Blad

Aantal:

39,95

1 dag 

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Buffettafel Wit met Zink Blad
>
  • Buffettafel Wit met Zink Blad
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
2,0 x 1,0 x 1,0m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen

Omschrijving

Buffettafel Wit met Zink Blad

Onze Buffettafel Wit met een Zink Blad combineerd wit gelakte hout met een stevig metaal blad en heeft zo een stoere industriele uitstraling. En past daarom zeer goed bij bedrijfsfeesten die op eigen terrein of spelen. Maar ook thuis of in de feesthal staat deze Buffettafel z'n mannetje. Met een opervlakte van 180cm bij 80cm heb je genoeg ruimte om al het lekkers aan te bieden aan je gasten.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

 

Extra Productopties

Een beoordeling toevoegen