Buffettafel Wit met LED PVN

Aantal:

59,95

1 dag 

excl. BTW

72,54

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Buffettafel Wit met LED PVN
>
  • Buffettafel Wit met LED PVN
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 2,0 x 1,0m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 230v
Transportmaat Transportmaat
1,8 x 0,8 x 1,0m

Omschrijving

Buffettafel Wit met Led

Onze Buffetafel met strak witte uitvoer is uitgerust met een trendy LED lamp, waaarmee je met een druk op de knop de sfeer van jou feest kan bepalen. En zo vallen de tafels natuurlijk ook extra goed op!

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

1,45

excl. BTW

1,75

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen