Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Zelf springkussens opbouwen: de voor- en nadelen

Als je een feestje of evenement hebt waar kinderen zijn, is er niets zo leuk als een springkussen laten komen om de allerkleinsten zich op te laten vermaken. Hoewel, de allerkleinsten… de ervaring leert dat volwassen het ook nog héél leuk vinden om op een springkussen rond te stuiteren. Als je springkussens huren een dure aangelegenheid vindt, kun je er eventueel voor kiezen om zelf het springkussen op te bouwen. Maar is dat eigenlijk wel zo’n goed idee? Bij Gaaf! Verhuur kan het allemaal. We leggen je graag de voor- en nadelen uit van het zelf opbouwen van een springkussen.

  1. De voordelen

Zoals gezegd is het belangrijkste voordeel aan het zelf opbouwen van een springkussen dat je geld bespaart. De tijd, kennis en reiskosten van medewerkers hoeven niet betaald te worden dus dat scheelt voor jou weer. Bovendien kun je het kussen op elk gewenst moment laten komen en pas later opzetten. Soms komt het beter uit om het springkussen al een paar dagen te hebben liggen voor je het opzet, dat kan gewoon als je zelf toch degene bent die gaat opbouwen. Zeker als er slecht weer voorspeld is, kan het fijn zijn om het kussen een nachtje leeg te laten liggen en pas de volgende dag verder te gaan met opbouwen.

  1. De nadelen

Hoewel het misschien eenvoudig klinkt, een springkussen opbouwen, is het toch nog een heel karwei. Allereerst is een springkussen, ook leeg, behoorlijk zwaar. Je moet hem op de goede plek leggen en die goede plek moet je wel goed uitkiezen. Hou er rekening mee dat het springkussen uitzet bij het opblazen en dat er dus niet alleen boven het kussen, maar ook aan de zijkanten voldoende ruimte moet zijn. Het aansluiten van de pomp die het kussen opblaast, is een technisch klusje waar je je hoofd goed bij moet houden. Daarnaast is het opblazen zelf iets dat enige tijd duurt, maar je moet er wel constant bij zijn. Soms moet je even helpen een stuk uit te vouwen en natuurlijk moet je zeker weten dat alles goed gaat. Op het moment dat het kussen vol is moet je nog een keer checken of alles goed staat en de generator moet draaiende blijven onder jouw verantwoordelijkheid.

Een springkussen zelf opbouwen kan zoals je ziet prima, maar hou er wel rekening mee dat het wat tijd en energie kost. Maar hoe je het ook doet, geniet vooral van het kussen en de lol die iedereen ermee heeft! Veel plezier!

Heb je vragen over een van onze producten of over het opbouwen ervan? Neem dan contact op!

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners