Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Wat zijn de meest verhuurde springkussens en waarom? 4 voorbeelden

Bij het huren van een springkussen zal je al gauw merken dat de keuze wat betreft verschillende kussens gigantisch is. Maar hoe kies je nu het beste kussen? Met behulp van dit artikel zullen wij proberen je een zo goed mogelijk advies te geven bij het huren van een springkussen. Aan de hand van onze 4 best verhuurde luchtkussens kun je hoogstwaarschijnlijk een kussen vinden dat aansluit op je wensen!

Circus stormbaan 17m

Deze gigantische circusstormbaan behoort niet voor niets tot de best verhuurde attracties van het vorige jaar. Met dit 17 meter lange gevaarte is een dag lang speelplezier gegarandeerd! Kinderen zullen al hun acrobatische talent uit de kast moeten halen om de eindstreep van deze stormbaan te halen. Dit springkussen is door haar omvang en uitdaging zeer geliefd bij vrijwel alle kinderen. Vanwege de grootte en zwaarte (totaal 150 tot 200 kg) van dit luchtkussen raden wij je aan dergelijke attracties op te laten bouwen door de verhuurder.

stormbaan huren

Bungee Run

Ook de bungee run mag in dit lijstje zeker niet ontbreken. De bungee run bestaat uit een langwerpig kussen waarin 2 loopbanen zijn gemaakt. Aan het uiteinde van het kussen is een bungeejump elastiek geplaatst die je als een riem dient te dragen. Vervolgens kan de strijd losbarsten! Wie kan er het verst rennen terwijl je teruggetrokken wordt door het elastiek? Een leuk, uitdagend en zeer competitief springkussen voor vrijwel alle leeftijdsgroepen!

Levend tafelvoetbal

Voor alle voetballiefhebbers is dit luchtkussen een absolute “must”. Met een levensgroot tafelvoetbalveld neemt iedere speler een positie in. Vervolgens maakt iedereen zich met een elastische band vast aan het kussen. Fluit maar in en het feest kan beginnen! Ook dit luchtkussen werkt zeer competitief en is een bijzondere ervaring voor jong en oud. Geen verrassing dus dat we dit levend tafelvoetbal regelmatig terugzien op de bestellijsten.

Mini prinses springkussen met dak 4x3

Vier je een prinsessenfeestje voor je dochter? Of ben je om een andere reden opzoek naar het best verhuurde springkussen voor meisjes? Neem dan gerust even de tijd om naar dit mini prinses springkussen te kijken! Met dit roze springkussen waant iedereen zich binnen een mum van tijd in de wereld van prinsessen, ridders en kastelen. De attractie is eenvoudig zelf op te bouwen en weer af te breken.

springkussen miniprinses

Wij hopen je natuurlijk met deze greep uit ons assortiment geïnspireerd te hebben voor het maken van een goede keuze. Mocht je vragen hebben of toch op zoek zijn naar iets anders? Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op! Je kunt ons bellen op 010-303 29 91 of een mailtje sturen naar info@gaafverhuur.nl. Wij zijn je graag van dienst.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners