Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Verjaardag van je kind groots vieren? Denk dan aan springkussens!

Iedere ouder kent het wel. Je kind is jarig en hoe ga je dat vieren? Je wilt dat je kind een leuke verjaardag heeft, een verjaardag waar iedereen het naar de zin heeft. Natuurlijk geef je je kind een cadeau waar hij of zij blij van wordt. Maar als je het feestje organiseert wil je ook graag iets doen dat bij de kinderen in de smaak valt. En waar jouw kind nog lang aan zal terugdenken. Zo’n feestje bestaat! Met een springkussen zorg je voor een groots verjaardagsfeest voor de kinderen. Je kunt met het springkussen een thema aan het feest geven. Waar kun je zoal aan denken?

 

1. Springen op pirateneiland

Veel kinderen zijn dol op verkleden. Ook zijn ze dol op avonturen. Eén van de avonturen die past bij hun fantasiewereld is die van een piraat. Schip ahoy! Niet voor niets zijn er heel wat kinderprogramma’s waar piraten de hoofdrol spelen. Met het speelkussen Piraten Eiland schiet je dan ook in de roos. Kinderen kunnen lekker rennen, klauteren en glijden. Dit springkussen is geschikt voor 4 tot 6 kinderen.

 

 

2. Prinsessen springkussen

Stel dat je dochter dol is op prinsessen. En haar vriendinnen ook. Dan is het toch geweldig om een feest te geven in dit thema, alle dames verkleed als prinses. Het Springkussen Prinses is heel geschikt voor prinsessen om lekker in te spelen. In een mooie prinsessenjurk van de glijbaan, wie wil dat niet? Of samen met alle prinsesjes lekker springen in het overdekte springkussen. Dat wordt een superfeest!

3. Circus ballenbad

Veel kinderen voelen zich aangetrokken tot het circus. Met de clown, kunstjes met kleine dieren en de acrobaten is een bezoekje aan het circus een succes. Maar circussen zijn niet altijd in de gemeente waar je woont op het moment dat jij een feestje geeft voor jouw kind en zijn of haar vriendjes. Maar geen paniek, bij een themafeest over het circus past dit Springkussen ballenbad circus helemaal goed. En doordat het springkussen ook nog eens een ballenbak is kun je gerust zeggen dat het helemaal goed komt met het feestje!

4. Springen in de jungle

Als je zeker weet dat het droog is op de dag van het feestje of als je flink wat ruimte binnen hebt kun je het kinderfeest vieren in het jungle thema. De verhuur van het springkussen Playground jungle arena is dit jaar nieuw. Het is een flink springkussen en past wel in het thema avonturen in het wild. Dus als jouw kind dol is op de dierenavonturen in ‘Wild van Freek’ is dit het perfecte springkussen!

Je maakt het feest van je kind compleet door een springkussen te hurenZorg wel voor voldoende toezicht zodat het springen voor iedereen veilig is. Er is altijd een springkussen dat past bij wat jouw kind leuk vindt. Wil je advies over welk springkussen past bij het thema van jouw feestje? Neem dan gerust contact op! We helpen je natuurlijk graag.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners