Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Upgrade je springbeleving met Interactive Play Systems

Nooit meer stoppen met springen!


Raken kinderen weleens verveeld wanneer er een springkussen in de buurt is? In vele gevallen is nee het enige juiste antwoord. De vele modellen en diverse thema’s en afmetingen die Gaaf! verhuur aanbiedt bieden doorgaans genoeg springplezier voor vele activiteiten per jaar. En elke keer als kinderen de vele kleurvariaties en speelattributen zien is daar weer een ontluikend enthousiasme waarmee de jonge deelnemers zich uren achter elkaar kunnen vermaken, maar er is meer!


Op 22 september j.l. is er een kleine revolutie geweest in de wereld van de welbekende inflatables. Niet zo zeer dat een springkussen ineens niet meer als luchtkussen door het leven zou kunnen; of zelfs misschien wel als luchtkasteel of springkasteel, maar meer dat deze vanaf deze datum nog beter inzetbaar zijn geworden voor vele recreationele en sportieve activiteiten. En dat zelfs voor jong en oud! In Barcelona is namelijk door onze fabrikant JB Inflatable van vele van onze luchtkussens www.interactiveplaysystems.nl gelanceerd. Een interactieve spelmodule welke als extra toevoeging kan worden ingezet bij vrijwel elk springkussen en sport-en spelactiviteiten.

Zo kan je in een eenvoudig springkussen met dak niet langer alleen maar springen en chillen, maar je kan ook je vrienden uitdagen om een van de vele spellen in thema met dit Interactive Play System, kortweg IPS, te spelen. Kortom nog langer speelplezier bij de welbekende springkussens! En heb je weleens nagedacht over welke mogelijkheden dit nog meer kan bieden? Bijvoorbeeld bij een of meerdere onderdelen van een zeskamp? De medewerkers van www.gaafverhuur.nl hebben alvast een kleine testcase gedraaid met bijvoorbeeld de bungeerun met IPS. Niet langer is kracht alleen van belang, maar ook tactiek en reactiesnelheid zijn zaken die het spel nog aantrekkelijker maken!

Voor al onze artikelen welke in te zetten zijn met IPS Voer IPS in in het zoekveld of klik direct hier

Ben je ook benieuwd hoe Gaaf! de combinatie met IPS inzet jouw activiteit nog aantrekkelijker kan maken? Neem dan contact met ons op!

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners