Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Tips voor het veilig gebruiken van een springkussen: de springkussencode

Een springkussen geeft veel plezier, maar moet ook veilig zijn. Hoe kun je een springkussen nu veilig gebruiken? Bij het opzetten, gebruik en inpakken van het springkussen moet er rekening worden gehouden met een aantal punten. Daarvoor hebben wij de springkussencode opgesteld.

LET OP: deze code is met een knipoog geschreven, maar er zit een grote kern van waarheid in, dus let op elkaar, hou het veilig en geniet van het springen.

De springkussencode

 

1. Opzetten

1.1 Voordat het springkussen geplaatst wordt dient eerst de ondergrond gecheckt te worden. Het laatste wat we willen is een vies of kapot springkussen.
1.2 Als de ondergrond smerig is, dient hier een zeil overheen gelegd te worden.
1.3 Liggen er scherven of scherpe stenen op de ondergrond? Dan dienen deze eerst secuur verwijderd te worden. Het laatste wat we willen is dat het springkussen open scheurt tijdens het springen.
1.4 Zorg dat het springkussen te allen tijde goed vastgezet is. Het laatste wat we willen is dat een springkussen letterlijk een luchtkasteel wordt doordat de wind hem mee neemt.
1.5 Zorg dat de blower altijd droog en vrij staat. De kinderen moeten er niet bij kunnen, maar hij moet ook niet nat worden in de regen. De blower is immers het hart van het springkussen en deze moet te allen tijde blijven ‘kloppen’.
1.6 Wanneer het springkussen opgeblazen wordt, moet het met rust gelaten worden. Zo staat het springkussen snel overeind en wordt het niet beschadigd.


 1.  

 1. 2. Gebruik

  2.1 Zorg altijd voor een bewaker bij het springkussen. Vanwege de euforie en energie van de springers is er namelijk kans op ongelukjes.
  2.2 Als er dan een ongeluk voorkomt is het handig als de bewaker kan helpen. Zorg er daarom dus voor dat de bewaker over een EHBO-diploma beschikt.
  2.3 Elke springer dient zijn schoenen uit te doen voordat hij gaat springen. Schoenen maken vies en zorgen ervoor dat het springkussen sneller slijt.
  2.4 De bewaker moet ervoor zorgen dat er niet te veel springers op het springkussen zitten. Hij kan ongetwijfeld tegen een stootje, maar met 100 man springen op een springkussen van 3x3 is gewoon niet prettig.
  2.5 Eten is niet toegestaan op het springkussen. Om het springkussen zo lang mogelijk mooi en goed te houden, kunnen er beter geen etensresten op terecht komen. Daarnaast waardeert een andere springer het ook niet wanneer hij of zij met zijn voeten in een vers gesmolten ijsje springt. De bewaker moet dit dus ook in het oog houden.

  2.6 Het springkussen is een vredige en plezierige plaats. Enige vorm van geweld of ruzie met de andere springers is dan ook niet toegestaan. Komt dit wel voor? Dan mag de bewaker de gewelddadige springer dan ook zonder pardon verwijderen.
  2.7 Het springkussen houdt van mooi weer, begrijpelijk ook. Als het gaat regenen moet hij dan ook snel opgevouwen of afgedekt worden.
  2.8 Gebruik geen brillen op een springkussen. De kans is namelijk groot dat brillen van het hoofd vallen en daarna kapot gesprongen worden. Neem ook geen andere dierbare spullen mee op het springkussen. Zorg ervoor dat de bewaker dit aangeeft.
  2.9 Valt de stroom uit? Dan moet de bewaker iedereen die nog op het springkussen zit er afsturen. Er is niets verschrikkelijker dan verdwaald raken in een leeg springkasteel.

  3. Inpakken

  3.1 Controleer eerst of er niemand meer op het springkussen zit. Waarom? Zie code 2.9.
  3.2 Schakel de stroom uit en koppel de blower los wanneer hij uitgewerkt is. Het springkussen zal nu in elkaar zakken.
  3.3 Na het in elkaar zakken van een springkussen dien je eerst 10 minuten te wachten om zeker te weten dat hij zijn laatste adem heeft uitgeblazen.
  3.4 Je moet het springkussen oprollen in de richting van de opblaasrichting. Zo kun je het springkussen helpen met het uitlaten van zijn laatste beetje lucht.
  3.5 Daarna kun je het kussen waardig opvouwen. Doe dit in de lengte richting om vervolgens in de opblaasrichting op te rollen. Zo gaat al het allerlaatste lucht eruit.

  Spelen op een springkussen, stormbaan of luchtkasteel is harstikke leuk, maar vraagt ook om extra veiligheidsmaatregelen. Zorg daarom dat je deze springkussencode volgt en verklein daarmee de kans op ongelukjes.

  Wil je meer weten over het huren van springkussens of heb je nog andere vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bellen op 010-303 29 91 of een mailtje sturen naar info@gaafverhuur.nl.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners