Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

Stormbaan huren voor een winterevenement? Let goed op de volgende 3 zaken

De winter is een jaargetijde waar minder buitenactiviteiten worden georganiseerd. Dat is op zich wel logisch, want het is natuurlijk minder warm dan in de lente of de zomer. De meeste winterevenementen vinden plaats rond de decembermaand. De maand met de feestdagen en de maand dat veel mensen op pad gaan. Bijvoorbeeld om cadeautjes te kopen voor de feestdagen op speciale koopavonden of kerstmarkten. Een stormbaan is een leuke aanvulling als je zo’n winterevenement moet organiseren. Waar moet je dan op letten?

1. Een ijsbaan maakt je evenement echt winters

Het is al weer even geleden dat we in de winter buiten konden schaatsen op natuurijs. En dat vinden veel mensen jammer. Als jij een winterevenement moet organiseren kun je dan ook kiezen om een schaatsbaan op te bouwen. Gaaf! verhuurt schaatsbanen in alle denkbare maten en levert het hele pakket compleet en direct schaatsklaar op. In het pakket inbegrepen zijn de kunststof schaatsplaten, schaatsen, schaatskasten, Eausy up tent en een kunstgras vloer. Je kunt eventueel zelf kiezen voor extra aankleding en diverse soorten boardingen zoals een inflatable of harde boarding, houten hekjes of strobalen. Schaatsattracties kunnen uitgelicht worden zodat er ook ’s avonds geschaatst kan worden.

2. Kies een winters thema voor de stormbaan

In veel plaatsen is het al een aantal jaren gebruikelijk om in december en een deel van januari zo’n ijsbaan te plaatsen in het centrum. Soms overdekt, soms niet. Het is ook niet gek dat je steeds vaker een schaatsbaan ziet bij een winterevenement. Het zijn ware publiekstrekkers. Overdag zwieren de oudere bewoners over deze baan en ’s avonds komt de jeugd vaak samen rond en op de ijsbaan. Om het winterevenement nog aantrekkelijker te maken voor de bezoekers, kun je een stormbaan plaatsen. Zeker de wat jongere mensen spreekt dit aan. Kies voor een stormbaan in winterthema om het winterse evenement nog meer uitstraling te geven.

3. Let ook op de kleintjes

Een stormbaan is niet geschikt voor de kleinere kinderen. Maar de meeste winterevenementen zijn gericht op de hele familie. Als dat ook het geval is bij het winterevenement dat jij moet organiseren, is het slim om een aantal activiteiten gericht op kinderen in te passen in het programma. Je kunt daarbij denken aan een springkussen in winterthema of een oudhollands spel waarbij je ijspegels moet vangen. De meeste kinderen zijn ook vaak in de ban van ‘sky tube’ figuren, grote figuren die heen en weer bewegen doordat er lucht in wordt geblazen. Bovendien trekken deze figuren, in de vorm van de kerstman of een sneeuwpop de aandacht en zorgen ze voor extra wintersfeer. Leuk om neer te zetten tijdens het winterevenement.

Schaatsen, koek en zopie en gezelligheid horen bij een winters evenement. Je trekt zeker meer bezoekers wanneer je ervoor kiest om een stormbaan te huren. Wil je advies over wat je kunt huren om jouw winterevenement compleet te maken? Neem dan gerust contact op! We helpen je natuurlijk graag.

 

 

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners