Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Springkussen huren voor een kindvriendelijk themafeestje!

De eerste paar verjaardagen van je kind kom je er nog mee weg. Je hoeft in principe niet eens een cadeautje te geven, de verpakking is al voldoende om een één of tweejarige blij te maken! Als ze eenmaal de basisschoolleeftijd hebben bereikt, als ze een jaar of 4 of 5 zijn, kom je achter het fenomeen ‘kinderfeestjes’. Het ene feestje overtreft het andere feestje. Als ouder wil je er gewoon een mooie dag van maken voor je kind. Hoe je dat nu precies doet? Je leest het hier!


Kies een thema


Het feestje plannen samen met je kind is natuurlijk hartstikke leuk. Maak ze deelgenoot, zodat ze ook echt het gevoel krijgen dat het hun feestje is dat gevierd wordt. Vaak is er op het moment van het organiseren wel een bepaald onderwerp waar je zoon of dochter helemaal gek van is. Bijvoorbeeld ‘Frozen’ of ‘Cars’ of ‘K3’. Dit kun je gebruiken om het feestje een thema te geven. Doet je dochter niets liever dan zich als prinses te verkleden? Maak er een prinsessenthema van. Als er ook jongens zijn uitgenodigd, zijn die van harte welkom als prins of ridder. Het is gelukkig een breed thema, waar je een hoop creativiteit in kwijt kan.Wees creatief


Een ander gedeelte van het feestje, waar je kinderen erg gelukkig mee maakt, is lekker eten. Vaak is het motto van kinderen: “hoe ongezonder, hoe lekkerder”, maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet! Je kunt pannenkoekjes maken met zoete aardappel of courgette, zonder dat kinderen zelfs maar doorhebben dat het anders smaakt dan normaal. Verder kun je kiezen voor donkere broodjes in plaats van wit brood, wat het net iets gezonder maakt. Belangrijk is dat het er vooral leuk uit moet zien. Kies daarom voor kleurrijk fruit aan een stokje, en laat ze er vooral zelf creatief mee zijn. Het versieren van een koekje, of pannenkoek is al erg leuk! Zo kunnen de kinderen zelf creaties maken waar ze trots op zijn. 


Zorg voor passend vermaak


Als ze dan eenmaal goed gegeten hebben is het tijd om al die energie te stoppen in spelen. Verzin je zelf spelletjes, of zorg je voor vermaak die de kinderen zelf entertainen? Iets wat het áltijd goed doet op een feestje, is een springkussen in de vorm van een springkasteel. Maar er zijn ook andere springkussen waaruit u kunt kiezen als u op zoek bent naar een partij voor attractie verhuur. Als kinderen ergens hun energie en plezier in kwijt kunnen, is het wel een opblaasattractie. Daarnaast kun je binnen het thema kiezen voor gezellige spelletjes, zoals een speurtocht, blindemannetje of ezeltjeprik. Het aanbod aan kinderspelletjes is oneindig. Genoeg om een kinderfeestje mee te vullen!


Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners