Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Springkussen huren met of zonder begeleiding?

Als je op onze site kijkt dan zie je bij verschillende spring- en luchtkussens staan dat het mogelijk, of soms zelfs verplicht, is om begeleiding bij het kussen te huren. Dit kan zijn omdat het kussen lastig is om op te zetten of omdat er veiligheidsrisico’s zijn bij het luchtkussen. Maar is het nu beter om een springkussens huren met of zonder begeleiding te huren? Wij geven je advies.

Veiligheid

De eerste reden voor het huren van begeleiding bij je springkussen is veiligheid. Een luchtkussen zoals de klimwand is 8 meter hoog. Je moet er niet aan denken dat je kind zonder uitstekende begeleiding en tuigje naar boven klimt toch? Precies, wij ook niet. Dus om veiligheid te garanderen is begeleiding bij de klimwand bijvoorbeeld verplicht. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat je zoon of dochter veilig naar boven kan klimmen en dat je er even veel plezier aan beleeft als je kind.

klimwand

Professionaliteit

Een ander voordeel van begeleiding is de professionaliteit die bij een springkussen komt kijken. Is het springkussen juist opgezet? Is er geen kans dat hij tijdens het springen nog los komt van de ventilator waardoor hij instort? Het zijn simpele vragen, maar er ontstaan veiligheidsrisico’s wanneer iemand een springkussen op gaat zetten die dat nog nooit heeft gedaan. Ook bij de klimwand zorgen wij ervoor dat er iemand meegaat die weet hoe de tuigjes werken en bij de elektrische rodeostier is er altijd iemand aanwezig die weet hoe hij de stier veilig bestuurd kan worden zonder dat er ongelukken gebeuren.

Simulators

Het zijn net als de rodeostier vaak de simulators waarbij begeleiding noodzakelijk is. Denk aan de surf simulator, de wild water rafting simulator en de snowboard simulator. Dit komt door de techniek achter de simulator in combinatie met het opzetten en het begeleiden. De simulators leveren vaak het meeste plezier en spanning op maar door gekke bewegingen kan er helaas ook vaak het meeste bij mis gaan.

Ontzorgen

Het doel van begeleiding is altijd ontzorgen. Bijvoorbeeld als je degene bent die het springkussen heeft gehuurd en je weet dat je zelf geen omkijken hebt naar het springkussen als je bezig bent met de rest van het evenement. Of in het geval dat je de vader of moeder bent van het kind dat op het springkussen springt. In beide gevallen wordt het gewaardeerd als je weet dat er iemand bij het springkussen staat die ziet wanneer het mis gaat en die dan ook adequaat kan ingrijpen.

Wil je meer weten over het huren van springkussens of heb je nog andere vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bellen op 010-303 29 91 of een mailtje sturen naar info@gaafverhuur.nl.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners