Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

Sponsoring van uw activiteit? Activiteit voor het goede goed organiseren? Gaaf! verhuur helpt!

#HetVergetenKind #Gaaf #MVO #Sponsoring

Stichting Het Vergeten Kind en Gaaf! verhuur zijn sinds 2016 al zeker geen onbekenden van elkaar meer nadat diverse incidentele projecten door ons als Gaaf! groep (Gaaf! verhuur bv, Gaaf! attracties bv en Gaaf! events bv) zijn gesponsord om maatschappelijk karakter van Gaaf! te tonen. Het hoogtepunt van deze samenwerking liet zich optekenen tijdens het jaarlijkse sinterklaasfeest in de Rijtuigenloods te Amersfoort waar uiteindelijk de verdere basis is gelegd voor een langdurige samenwerking tussen onze organisaties.

Stichting Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Wij als Gaaf! zijnde willen hier graag waar mogelijk onze bijdrage aan leveren daar wij voor ieder kind staan welke vrij moet kunnen spelen en juist daarvoor zijn onze artikelen en evenementen uitstekend geschikt. In 2017 hebben wij dan ook samen met onze klanten gespaard om de samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind meer kracht bij te kunnen zetten en in 2018 verder te kunnen intensiveren.  

Onze spaaractie met onze Gave Klanten heeft geresulteerd in twee unieke luchtkussens die in 2018 op de markt komen, een springkussen en stormbaan met de look & feel van Stichting Het Vergeten Kind.

stormbaan hetvergetenkindspringkussen hetvergetenkind

Op zoek naar sponsoring van uw activiteit of direct Het Vergeten Kind ondersteunen?

  • Ben je van plan zelf een activiteit voor het goede doel te gaan organiseren? Wij helpen je! Meld je actie aan via de landelijke actiepagina van Stichting Het Vergeten Kind https://actie.hetvergetenkind.nl/ . Wanneer je actie is goedgekeurd kan je ook gebruik maken van de speciale luchtkussens van Het Vergeten Kind. Eventueel kunnen we ook ondersteunen met overige attracties en materialen.
  • Wil je graag dit goede doel ondersteunen maar kun je niet direct een actie starten? Huur dan via onze website van Gaaf! verhuur het springkussen en/of stormbaan van Het Vergeten Kind. Gaaf! verhuur verzorgt per jaar een cheque gekoppeld aan een te kiezen project van Stichting het Vergeten kind.
  • Lachende gezichten van kinderen, daar doen we het uiteindelijk allemaal voor! Nog niet direct een activiteit waarbij een van bovenstaande acties een optie is? Directe donaties zijn altijd welkom en is mogelijk via deze link https://steun.hetvergetenkind.nl/donatie

Meer informatie over de mogelijkheden? sponsoring@gaafverhuur.nl

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners