Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Organiseer een sport en speldag met deze attributen!

Een sport en speldag is een prachtige manier om lekker te bewegen en tegelijkertijd plezier te maken. Zo’n sport en speldag kun je organiseren aan de hand van allerlei attributen. Daarnaast zijn er allerlei spellen te bedenken die passen bij deze attributen. In dit artikel vertellen je welke attributen dit zijn!


Hoepels


Het is mogelijk om een complete stormbaan te huren, maar dat is vaak helemaal niet nodig voor een geslaagde middag. Met iets simpels als hoepels kun je al een begin maken. Door hoepels te huren kun je allerlei leuke spellen spelen.

Verschillende balsoorten


Balsporten zijn algemeen bekend en veel mensen vinden ze leuk. Ideaal dus voor een sport en speldag. Het is mogelijk om verschillende soorten ballen te huren. Je kunt dan denken aan een voetbal, volleybal, basketbal maar ook skippybal.

Verschillende partijen


Speel je met teams tegen elkaar, dan speel je met twee partijen. Dan is het wel handig om die partijen uit elkaar te kunnen houden. Daarvoor kun je partijlintjes of hesjes huren. Ideaal om het overzicht te bewaren.

Complete spellen


Attributen zijn handig voor een sport en speldag, maar het is ook mogelijk om complete spellen te huren. Zo kun je schaakspellen huren, boter kaas en eieren, domino en kubb. Kubb is een buitenspel met als doel het omvergooien van houten blokken door er houten stokken tegenaan te gooien. Kubb kan kort worden omschreven als een combinatie van bowling, petanque en schaken. De regels variëren per land en regio, maar het doel van het spel is altijd om de koning omver te gooien voordat de tegenpartij dat doet. Dit, in combinatie met de grote hoeveelheid strategie die kan worden toegepast door de spelers, heeft ertoe geleid dat sommige spelers en kubbfans het spel de bijnaam "Vikings schaken" hebben gegeven. Het spel kan binnen dertig seconden gespeeld zijn, maar kan ook uren duren. Ook kan het worden gespeeld op diverse ondergronden, zoals zand, beton of gras en zelfs op sneeuw.

Producten met een knipoog


Iedereen houdt van lachen, en natuurlijk zijn er producten te huur die geschikt zijn voor een sport en speldag die op de lachspieren werken. Zo kun je bijvoorbeeld Sumo pakken huren, waardoor je je een Japans zwaargewicht worstelen waant!

Wil jij graag een sport en speldag organiseren en zoek je hier attributen voor? Er is heel erg veel mogelijk. We helpen je graag verder! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners