Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Luchtkussens huren? Hier moet je op letten

Als je een feestje organiseert waar ook kinderen aanwezig zijn, wil je voor hen natuurlijk ook wat vermaak regelen. Dat is leuk voor de kinderen en het geeft de ouders even een momentje voor zichzelf. De ultieme vorm van vermaak voor kinderen is vaak een luchtkussen. Herinner jij je het nog van vroeger? Lekker springen en stuiteren op een manier die je thuis nooit kunt ervaren. Luchtkussens huren voor je verjaardag, housewarming of familiedag is dus een hartstikke gaaf idee. Maar waar moet je precies op letten? Wij vertellen je meer. 

De doelgroep

Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat precies het doel van het luchtkussen is dat je gaat huren. Is het bedoeld om kleine kinderen en grote kinderen gemengd een plek te bieden om te spelen? En mag het eenvoudig zijn? Dan kun je een basic luchtkussen huren waar enkel en alleen in gesprongen kan worden. Zorg dat iedereen z’n schoenen uitdoet en hou als volwassenen een oogje in het zeil, maar geniet vooral van de lol die de allerkleinsten hebben.

De ruimte

Ga je voor wat meer uitdaging, dan is het ook leuk om een stormbaan te huren. Daar kunnen de allerkleinsten weer niet zoveel mee, maar de wat oudere kinderen én volwassenen hebben des te meer plezier. Hou een race tegen de klok en kijk wie het snelst aan het eind van de baan is. Natuurlijk extra leuk om twee mensen tegelijk van start te laten gaan en flink aan te moedigen. Zorg dat je voldoende ruimte hebt voor attracties als deze, liefst ook om wat toeschouwers een plek te geven. Heb je minder ruimte tot je beschikking, dan kun je altijd gaan voor opblaasbare spellen. Ga elkaar bijvoorbeeld te lijf in en sumopak met opblaasbare knotsen of speel een potje darts met een groot opblaasbord.

De praktische zaken

We blijven toch Nederlanders hè, je zult begrijpen dat grote attracties duurder zijn dan kleine attracties. Daarnaast heeft het even tijd nodig om een luchtkussen op te blazen. Bovendien staat er de hele dag een generator naast om het luchtkussen van verse lucht te voorzien. Dit apparaat heeft stroom nodig en het produceert geluid. Zorg dat je een locatie kiest waar niemand last heeft van de activiteit die jij hebt georganiseerd.

Een luchtkussen huren? Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over opblaasbare attracties en luchtkussens voor jouw evenement? Of ben je er niet zeker van of het geschikt is voor de activiteit die jij wilt gaan organiseren? Neem dan gerust eens contact op zodat we met je mee kunnen kijken naar de mogelijkheden die passen bij jouw situatie.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners