Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

Leuke spellen voor een actieve middag

Wat denk je, het is lekker weer en je hebt een leuke middag gepland staan met de hele familie. Of je collega’s en jij zijn wel toe aan een actieve middag om de onderlinge band wat te versterken. Wat het doel ook is, een actieve middag met een groep is altijd een goed idee. Maar wat ga je dan doen op zo’n middag? Hier wat leuke ideeën voor spellen die jouw middag helemaal laten slagen.

  1. Springkussens

Of je nou kinderen of volwassenen bij elkaar zet, met een gaaf springkussen is iedereen stiekem blij. Luchtkussens huren wordt vaak gedaan bij evenementen voor kinderen. Maar waarom zou je na je kindertijd stoppen met spelen? Ook als volwassene is het geweldig om door een springkussen te stuiteren. En voor wie zichzelf nog niet doelloos ziet bouncen op een standaard springkussen, zijn er natuurlijk veel meer opties. Wat dacht je van de Disco Party? Dat is lekker met de voetjes van de vloer, maar dan nét even anders. En met het Base Jump Kasteel kunnen de waaghalzen zich ook even lekker uitleven. Wedden dat iedereen aan het eind van de middag concludeert dat springkussens echt niet kinderachtig zijn?

  1. Stormbanen

Joehoee, lekker klauteren, springen en glijden. Met de Jungle Battle kan het allemaal! Deze stormbaan is het allergrootste luchtkussen uit het assortiment dus dat belooft wat. Met meerdere ingangen en twee hoge glijbanen is het een attractie die iedereen zal waarderen. Heb je vooral kinderen op bezoek? Dan kunnen er maar liefst veertig tot vijftig tegelijk spelen in dit luchtkussen. Maar ook stormbanen waar volwassenen wat aan hebben zijn natuurlijk beschikbaar. Check de Kasteel Run maar eens. Maar liefst 47 meter speelplezier met springen, klauteren en rennen. Leuk voor jong én oud.

  1. Sport en spel

Liever een kleine competitie opzetten om iedereen te vermaken? In de categorie sport en spel vind je allerlei leuke bezigheden. Huur een Rodeo Stier, zet iedereen vervolgens aan het werk met een XL Jenga Spel en laat iedereen tenslotte Bierpul Schuiven. Maak een mooi toernooi met verschillende spellen en laat iedereen in teams tegen elkaar strijden. Dat wordt gegarandeerd een leuke middag!

Maar weet je, eigenlijk maakt het niet uit wat je kiest. Er is voor elke doelgroep wel een leuke actieve middag samen te stellen. Twijfel je over wat er precies past bij het evenement dat jij gaat organiseren? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je natuurlijk graag.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners