Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Groot evenement organiseren? Huur attracties!

Het hele jaar door vinden er evenementen plaats. Of het nu in de zomer of in de winter is, dat maakt eigenlijk niet uit. Natuurlijk is het wel zo dat het een beter past bij de winter en het ander beter bij een zomerevenement. Als jij een groot evenement moet organiseren is er van alles mogelijk. Belangrijk is vooral dat je kijkt naar voor wie het evenement bedoeld is om de invulling compleet te maken. Attracties kunnen een leuke aanvulling zijn op bijvoorbeeld een zomermarkt, een sportevenement of een festival. Maar aan wat voor attracties kun je aan denken?

De rodeostier berijden

U kunt een rodeostier huren; dat is een attractie die altijd hoge ogen gooit. De dappere ‘cowboy’ of ‘cowgirl’ gaat op de stier zitten om hem te temmen. Als de stier de berijder afwerpt, is het dikke pret voor de omstanders. De berijder landt in een zacht luchtkussen. Het is een veilige attractie want verwondingen loop je daardoor niet op. De rodeostier kun je instellen op verschillende moeilijkheidsstanden. Zo is het voor iedereen een uitdaging om op de stier te blijven zitten. Met deze attractie zorg je voor veel plezier op kinderfeestjes maar ook bijvoorbeeld op bedrijfsevenementen.

Springkussen voor jong en oud

Wie kent het niet van vroeger? Een groot springkussen waar je heerlijk in rond kon springen zonder je zelf te bezeren. Diezelfde springkussens zijn er nog steeds. En vallen nog steeds in de smaak bij de jonge bezoekers van je evenement. Maar als je meerdere items combineert, zijn er vast ouders die mee doen met hun kinderen! Een springkussen is te huur in veel thema’s van winterse blokhut tot voetbal en van kasteel tot disco. En wil je echt iets bijzonders huren dan kies je voor het grootste springkussen ter wereld, de Playground XXXL. Daar moet je dan wel de ruimte voor hebben. Daarnaast zijn er ook genoeg kleinere en gave springkussens te huur.

Stoere stormbaan

Een stormbaan is net als een springkussen maar dan net wat anders. Het is een uitdaging voor kleinere kinderen en reuze spannend. Juist omdat er wat meer mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld te verstoppen of van een glijbaan af te gaan. De Jungle run battle is zo’n stormbaan die alles heeft om vertier te bieden aan wel zo’n 40 tot 50 kinderen. Als je dus veel kleine kinderen verwacht bij jouw evenement dan is dit een goede attractie waarmee je zeker scoort.

Pannakooi voor de voetballers

En over scoren gesproken, dat is nu precies de bedoeling van deze pannakooi. Deze attractie is voorzien van twee goals aan beide kanten van de kooi en dan is het scoren geblazen. Het is een leuke en sportieve attractie. De bal kan niet zomaar uit de kooi geschoten worden, tenzij je omhoog schiet in plaats van naar voren. Kinderen voelen zich al snel de Lionel Messi of Frenkie de Jong van het evenement in deze pannakooi!

Een evenement is eigenlijk niet compleet zonder attracties. Gelukkig heeft Gaaf! Verhuur heel wat mogelijkheden passend in elke thema en voor iedere leeftijd. Wil je advies over wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact op! We helpen je natuurlijk graag.

 

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners