Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Een springkussen opzetten: hoe doe je dit veilig?

Wil je een springkussen huren? Dan is het van belang dat je weet hoe je het springkussen op de juiste en meest veilige manier kunt opzetten. In dit artikel vertellen we je hoe je dit het best kunt doen en geven we je verschillende handige tips.

Een goede ondergrond kiezen

Voordat je het springkussen kunt opzetten en het plezier kan beginnen, is het belangrijk om de juiste locatie uit te kiezen. Het is hierbij goed om te letten op de volgende punten:

  • -Is de ondergrond schoon en zijn scherpe objecten en stenen verwijderd?
    -Is de ondergrond vlak en plat?
    -Ligt de locatie zo ver mogelijk van de barbecue of van open vuur vandaan?
    -Is de locatie overzichtelijk?

Wanneer de ondergrond voldoet aan de bovenstaande punten kun je het grondzeil plaatsen. Het plaatsen van het grondzeil is noodzakelijk voor het voorkomen van schade en slijtage aan het springkussen.

Het opbouwen van een springkussen

Is de locatie bepaald en het grondzeil neergelegd? Dan kan het springkussen op het zeil geplaatst worden. Goed om te weten: wanneer je een springkussen huurt en (andere) vragen hebt over het opbouwen en opruimen van het springkussen kun je altijd bij ons terecht.

De eerstvolgende stap bestaat uit het uitvouwen of uitrollen van het springkussen. Zorg ervoor dat een deel van het grondzeil bij de ingang van het springkussen vrij blijft, zodat hier de schoenen achtergelaten kunnen worden. 

Zorg er vervolgens voor dat de luchtuitlaten gesloten zijn. Een luchtuitlaat heeft in de meeste gevallen de vorm van een klep dat met klittenband en een rits óf klittenband en lussen dicht gemaakt kan worden. De lussen kun je dichtmaken door het op-één-na laatste lusje door de laatste lus te steken, om vervolgens op een houtje-touwtjemanier de hele rij lussen in elkaar te steken en deze strak aan te trekken. De laatste lus zet je vast met een simpele knoop.

Hierna bevestig je de blower aan de slurf. De blower moet aangesloten worden op netstroom. Het gebruiken van een geaard stopcontact en veilige verlengsnoeren is een must. Onthoud: de blower dient tijdens het gebruik van het springkussen constant aan te blijven.

Is het springkussen hard genoeg? Dan kan hij in gebruik genomen worden en het feestje beginnen!

Wil je meer weten over het huren van springkussens of heb je een andere vraag naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 010-303 29 91 of een mailtje sturen naar info@gaafverhuur.nl.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners