Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Een springkussen met of zonder dak huren?

Er wordt wel eens aan ons gevraagd of er voor- en nadelen zitten aan het huren van springkussens met dak of zonder dak. In de eerste plaats zal een springkussen met dak precies hetzelfde springen als een normaal springkussen. Dus aan de ervaring verandert er niet zoveel. Toch zijn er wel redenen om voor een springkussen met óf zonder dak te kiezen. In dit artikel brengen wij ze voor je in kaart.

Het weer

De meest voor de hand liggende factor is natuurlijk het weer. Wordt er slecht weer verwacht? Reken maar dat iedereen er dan gelukkiger van wordt wanneer het springkussen overdekt is. Het springkussen is dan niet alleen leuk om op te springen, maar dient ook als verzamelplek voor kinderen om droog te zitten.

Zijn de weersvoorspellingen wel goed? Dan is een springkussen zonder dak een ideaal vermaak voor kinderen om in de zon te spelen en gegarandeerd een bron voor vermaak. Let er wel op dat het kussen behoorlijk warm kan worden wanneer de zon er direct fel op schijnt. Dit maakt op zich niet uit voor de kwaliteit van het springkussen, maar kinderen dienen er wel rekening mee te houden als ze op het springkussen stappen. Bij hele felle zon kan het dus weer wenselijker zijn om een springkussen met dak te huren.

Het is dus aan te raden om heel goed te kijken naar de weersverwachting. Wanneer het koud is, neem je een kussen met dak. Wordt het zonnig lenteweer? Neem dan een springkussen zonder dak zodat je optimaal van het weer kan genieten. Wordt het 30 graden zonder bewolking? Dan is het waarschijnlijk weer interessanter om een springkussen met dak te nemen.

Veiligheid

Kinderen kunnen behoorlijk baldadig zijn. Helemaal geen probleem, want onze springkussens kunnen daar tegen. Ze zijn soms alleen ook geneigd om over de rand van het springkussen te kijken of ze proberen erop te klimmen. Nu zijn de wanden meestal wel 1,80 meter hoog, maar zoals u zult begrijpen kunnen wij niet verzekeren dat ze niet over de rand heen kunnen komen.

Daarom is het altijd belangrijk om begeleiding bij een springkussen te hebben. Bij kussens met dak zijn soms 3 wanden volledig afgedekt, waardoor kinderen geen mogelijkheden meer hebben om eroverheen te klimmen. De begeleiding is dan waarschijnlijk iets minder intensief, maar toch raden we aan om minimaal één persoon als begeleider aan te stellen.

Vormen en spanning

Springkussens komen in verschillende vormen en maten, maar degenen met dak zijn vaak wel iets groter dan springkussens zonder dak. En omdat ze een dak hebben, kan er vaak wat met de vorm gespeeld worden.

Zo kan een springkussen de vorm van een voetbal of circustent hebben. Vaak zijn ze vormgegeven als een normaal huis maar worden er dieren of kantelen aan het dak van het kussen toegevoegd om meer sfeer en spanning aan het springkussen mee te geven. Zeker bij themafeestjes kan dit erg leuk en relevant zijn. Maar ook voor evenementenorganisators is het interessant, want een kussen met dak trekt vaak sneller de aandacht.

Prijs

Natuurlijk is ook de huurprijs van een springkussen een factor die veel mensen meenemen in hun oriëntatie. Een springkussen met dak is doorgaans iets duurder om te huren of te kopen. Gelukkig hoeven deze prijsverschillen niet groot te zijn. Een springkussen met dak kan al vanaf €10,- extra gehuurd worden. Maar normaliter geldt: hoe meer je wilt uitpakken, des te hoger de huurprijs. Alles is mogelijk - het is net waar zelf je voorkeur naar uitgaat.

Wil je meer weten over het huren van springkussens of heb je nog andere vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bellen op 010-303 29 91 of een mailtje sturen naar info@gaafverhuur.nl.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners