Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Dit zijn de leukste attracties om te huren tijdens de Koningsspelen!

Op 27 april is het Koningsdag, de dag waarop we de verjaardag van koning Willem-Alexander vieren in heel Nederland. De koning en zijn gezin zijn dit jaar op bezoek in Amersfoort. Sinds de inhuldiging van de koning in 2013 zijn de Koningsspelen onderdeel van de festiviteiten. Niet op Koningsdag zelf maar op de laatste vrijdag voorafgaand aan Koningsdag. Doel van dit jaarlijkse evenement is kinderen op de basisschool en hun ouders te laten zien dat goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is. Door onderstaande attracties te huren is beweging en plezier op Koningsdag gegarandeerd!

1. Oud Hollands blikgooien

Voor een invulling aan van de Koningsspelen kun je denken aan Oud Hollandse Spelen. Met allerlei activiteiten bouw je een circuit op dat past bij kinderen in de leeftijd van 4 tot 12. Blikgooien is een voorbeeld van een activiteit die je kunt opnemen in zo’n circuit. Je moet het circuit zo maken dat zowel jonge kinderen als de ‘groep 8 kinderen’ van 12 jaar kans van slagen hebben en het uitdagend vinden. Met onder meer blikgooien, paaltjesvoetbal, een skippybal race, sjoelen en vier op een rij is er voor ieder wat wils!

2. Stormbanenpakket

Kinderen zijn dol op klimmen, klauteren en glijden. Met een stormbaan heb je in één keer al deze activiteiten bij elkaar. Het Stormbanen pakket is minimaal 40 meter en bestaat uit een combinatie van diverse stormbanen. Het pakket kan samen gesteld worden aan de hand van de voorkeur voor een bepaald thema. Of dat nu zee en strand, piraten, prinsessen of cowboys is. Bewegen en plezier staan samen centraal als je, zoals in dit pakket, een aantal stormbanen combineert.

3. Pannakooi

Kinderen zijn dol op balspellen. Voetballen is een geliefde sport bij jongens. Maar ook steeds meer meisjes voetballen, met dank aan de successen van het Nederlandse dames voetbalteam. Als je voetbal opneemt als één van de activiteiten tijdens de Koningsspelen maak je veel kinderen blij. En als je ervoor kiest om een Pannakooi te huren, kun je korte wedstrijdjes organiseren zodat iedereen aan de beurt komt. Misschien is er nog een lokale voetbalbekendheid die je daarbij kunt betrekken. Dat maakt het voetballen wel heel erg leuk!

4. Spellenpakket balspelen

Als je wat meer afwisseling wilt in de activiteiten op Koningsspelen kun je er ook voor kiezen om meerdere spellen met een bal te organiseren. Met het spellenpakket balspelen heb je al de nodige afwisseling. Alle activiteiten doen de kinderen met een bal maar bij het ene spel is dat met een baseball knuppel (kunststof met lucht opgeblazen zodat verwondingen niet mogelijk zijn) en bij een van de andere spellen gooi je met een (plastic) sneeuwbal. Dit spellenpakket is goed te combineren met andere sportieve activiteiten, bijvoorbeeld in een circuit. Je kunt het zowel binnen als buiten plaatsen.

Het idee achter de Koningsspelen is dat er aandacht is voor beweging en goede voeding voor kinderen. Gaaf Verhuur heeft genoeg attracties die je kunt huren om de kinderen een leuke dag vol sport en spel te bezorgen. Belangrijk is wel dat er voldoende hulptroepen zijn zodat alle spellen veilig zijn voor alle kinderen. Pas dan wordt het echt een feestdag! Wil je advies over welke attracties je kunt huren voor Koningsdag? Neem dan gerust contact op! We helpen je natuurlijk graag.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners