Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

De top 4 leukste stormbanen

Heb je een feestje te vieren? Of bijvoorbeeld een open dag bij jouw bedrijf of vereniging? Vaak is het dan lastig om je publiek de gehele dag te vermaken. Steeds vaker wordt daarom gebruik gemaakt van attributen die je publiek bezig kunnen houden. Een voorbeeld daarvan zijn stormbanen. Het voordeel van een stormbaan is dat deze vooral voor jeugd erg aantrekkelijk is en dat ze er zijn in vrijwel alle soorten en maten. Maar wat voor soort of maat moet je kiezen? Om je te helpen bij je keuze hebben wij onze top 4 op een rijtje gezet!

 

Thema stormbaan

Aan veel stormbanen zit een leuk of spannend thema gekoppeld! Zo is het eenvoudiger om een specifieke stormbaan te kiezen voor een bepaald soort evenement. Denk bijvoorbeeld aan een échte piratenstormbaan voor een kinderfeestje. Zo ben je er altijd van verzekerd dat er binding ontstaat met het thema en dat jouw dag of evenement voorzien is van een leuke activiteit.

Gigantische stormbanen

Behalve stormbanen die gekoppeld zijn aan een leuk thema bestaan er ook stormbanen die maar voor één ding ontworpen zijn: spanning! Deze gigantische stormbanen zijn soms wel meer dan 25 meter en overstijgen alle verwachtingen! Deze enorme stormbanen zijn dan ook alleen geschikt voor de wat oudere doelgroep maar zijn het dubbel en dwars waard! Dergelijke stormbanen zijn dan ook ideaal te gebruiken voor competitieve doeleinden zoals estafettes of andere meerkampen.

Het dierenrijk

Uiteraard mogen ook de dierlijke stormbanen zeker niet ontbreken in het rijtje met de leukste soorten stormbanen. Veel stormbanen zijn namelijk ontworpen aan de hand van verschillende dieren! Wat dacht je bijvoorbeeld van een stormbaan in de vorm van een haai of een ijsbeer? De mogelijkheden zijn enorm dus voor elk thema is er wel iets te vinden.

Speciale stormbanen

Naast de traditionele stormbanen die hierboven zijn genoemd, bestaan er ook speciale stormbanen. Deze hebben vaak een specifiek onderdeel in de stormbaan verwerkt zitten dat voor extra spanning of uitdaging zorgt. Denk bijvoorbeeld aan de slingerstormbaan waarbij je met een touw over een bak met water moet slingeren! Spanning en plezier zijn daarmee gegarandeerd.

We hopen je met dit lijstje een indruk gegeven te hebben van de verschillende soorten stormbanen die er allemaal te vinden zijn. Indien je op zoek bent naar een stormbaan maar je niet precies weet waar je naar op zoek bent, neem dan even contact met ons op. Wij kijken graag met je mee naar je wensen en behoeften om vervolgens de perfecte match te vinden! 

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners