Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

Attractie verhuur voor een origineel bedrijfsuitje; dit kan je ermee

Is het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Dan wil je natuurlijk wel een leuke dag beleven met z’n allen. Een dag waarop iedereen lol heeft en elkaar beter leert kennen. Een dag waarop iedereen het naar z’n zin heeft en functies er even niet toe doen. Kijk voor jullie bedrijfsuitje eens naar attractie verhuur om er een mooie dag van te maken. Met opblaasbare spelletjes en attracties kun je jong en oud vermaken en uitdagen tot een fanatieke middag. Je kunt alle kanten op met opblaasbare attracties.

Sport en spel

Een beetje competitie is altijd een extra leuk element om toe te voegen aan het jaarlijkse bedrijfsuitje. Met bijvoorbeeld Oud Hollands blikgooien of ringwerpen kunnen alle medewerkers zich eens met elkaar meten. Maar ook een potje jeu de boules of sjoelen kan de gemoederen aardig doen verhitten. Ga bierpul schuiven met je afdeling of daag de directie uit voor een partijtje volleybal. Keuze te over om elkaar het vuur na aan de schenen te leggen!

Stormbanen

Voor wie wel wat meer pit in de dag wil brengen, is een stormbaan natuurlijk een geweldig idee. Een springkussen, maar dan net even anders. Misschien ziet het er op het eerste oog uit alsof het alleen geschikt is voor de jeugd, maar met 33 meter aan opblaasbare obstakels is de Gaaf! Stormbaan echt wel een uitdaging voor iedereen. En de kleinere stormbanen kunnen mooi dienen als actief tussendoortje op een verder rustige dag.

Overige luchtkussens

Er is nog veel meer mogelijk aan opblaasbaar materiaal voor een origineel bedrijfsuitje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opblaasbaar dartspel van vier bij drie meter? Raak jij de bulls eye voor het oog van al je collega’s? Een wedstrijdje limbo dansen is altijd een leuke uitdaging voor de rasechte kantoortijgers en de voetballiefhebbers kunnen zich uitleven met een bal en een opblaasbaar doel. Zie je een beetje rivaliteit tussen verschillende afdelingen? Hijs de teamleden dan in een opblaasbare jurk en laat ze een potje rokvoetballen. Succes gegarandeerd en het hele bedrijf zal er nog een flinke tijd over napraten.

Zo zie je maar weer: een origineel bedrijfsuitje hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met opblaasbare attracties maak je al snel een groot feest van dit jaarlijkse evenement. Zit jij in de organisatie? Neem dan contact op om te ontdekken welke attracties bij jouw bedrijf passen.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners