Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

6 stormbaanthema’s voor je feest

Wanneer je een feestje of een sport- of spelletjesdag organiseert, zorgt een springkussen natuurlijk voor veel vertier en springplezier. Mocht het echter een drukke boel gaan worden, is het verstandig om een grote stormbaan als springkussen te huren. Een stormbaan is te huur in diverse thema’s, zodat je de stormbaan kunt afstemmen op het thema van het evenement. Er zijn stormbanen in allerlei verschillende formaten en kleuren, voor in het zwembad, maar ook gewoon voor op het droge.

1. Baby Stormbaan/Zwembad Run

De naam zegt het al: de Baby Stormbaan is (voor een stormbaan) erg klein van formaat. Met zijn 6 bij 2 meter is het de kleinste stormbaan, maar het is een garantie voor speelplezier. Zijn bijnaam is ook wel de Zwembad Run, omdat het een amfibie-luchtkussen is. Je kunt hem dus zowel op de grond, als op het water plaatsen.

2. Piraten stormbaan

Voor de stoere kinderen is de Piraten Stormbaan de perfecte invulling van een kinderfeestje of spelletjesdag met een piraten thema. Kies een wapen uit, zet een ooglap op en spring rond als een wilde zeerover! Er is in ieder geval ruimte genoeg: de baan is maar liefst 17 meter lang en 4 meter breed.

3. Voetbal Stormbaan

Een Voetbal Stormbaan zal op geen enkele sportieve of feestelijke activiteit uit de toon vallen. Voetballers vind je namelijk overal. Deze stormbaan heeft hetzelfde formaat als de stormbaan met het piraten-thema. Er is dus ruimte genoeg om met een heel elftal tegelijk rond te springen.

4. Circus Stormbaan

Een circus heeft toch wel het ultieme feestelijke karakter. Een Circus Stormbaan misstaat dus op geen enkel feestje. Pak de schmink en de feestneuzen er maar vast bij. Vergeet echter niet dat een circus naast clowns ook acrobaten nodig heeft. Het luchtkussen is echter zacht genoeg om de val van minder capabele acrobaten op te vangen.

5. Zwembad Stormbaan Kroko

Naast de Zwembad Run Stormbaan is ook de Zwembad Stormbaan Kroko een luchtkussen dat in een zwembad of ander water geplaatst kan worden. In tegenstelling tot de andere waterstormbaan hoort de stormbaan met krokodillenthema niet op de grond.

6. Mega Stormbaan

Tot slot kunnen we je ook de Mega Stormbaan niet onthouden. Zoals de naam het al zegt is dit de grootste stormbaan en daarnaast het grootste luchtkussen dat er is. Een specifiek thema heeft dit springkussen niet, maar de baan is met zijn 24 meter reusachtig en daarnaast erg kleurrijk. Deze stormbaan is dus niet gemaakt voor grijze muizen.

Er is dus een ruim assortiment aan stormbanen met diverse thema’s. Deze zes stormbanen zijn slechts een selectie. Voor het volledige assortiment stormbanen en andere luchtkussens kan je terecht bij Gaaf! Verhuur.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners