Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

4 springkussens die het meest geschikt zijn bij slecht weer

Je hebt niet alles in de hand wanneer je een springkussen huurt voor een evenement. Het weer is erg veranderlijk en houdt geen rekening met je agenda. Gelukkig zijn er springkussens die prima te gebruiken zijn bij slecht weer. Welke dat zijn vertellen we je in dit artikel!


Overdekte springkussens


Wanneer je een springkussen wilt huren en het weer werkt niet mee, dan kun je kiezen voor springkussens die overdekt zijn. Deze springkussens zijn zeer geschikt om te gebruiken bij slecht weer. Kinderen zullen niet nat regenen tijdens het spelen, en kunnen het springkussen zelfs gebruiken als schuilplek tijdens eventuele neerslag. Daarnaast is er veel keuze uit springkussens die beschikken over een dak.

1. Springkussen Mini Jungle met dak


Dit is Jungle springkussen heeft een dak en is 4 bij 3 meter groot. Hier kunnen de kinderen genoeg plezier maken, zowel als het droog als nacht weer is. Dit springkussen is bedoeld voor 4 tot 6 personen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de leeftijd. Dit springkussen is eenvoudig zelf op te bouwen en hierdoor geschikt voor ieder evenement. Kortom, een echte gaaf springkussen tijdens slecht weer!

2. Springkussen Koetje


Ben jij dol op het Hollandse platteland of gewoon gek van koeien? Dan hebben wij hét ideale springkussen voor je! Speciaal wegens het soms toch wel erg Hollandse weer, hebben we er ook nog een dak opgemaakt. Ook dit springkussen is zelf eenvoudig op te bouwen en geschikte voor diverse evenementen.

3. Springkussen Sealife met glijbaan


Vind jij het leuk om te duiken en om prachtige visjes te bewonderen, dan is dit toffe onderwater springkussen echt iets voor jou! Eens kijken wie de dolfijn als eerst kan vinden. Het springkussen is bedoeld voor 8 personen, afhankelijk van de leeftijd, en bijzonder genoeg waardoor alle kinderen hun ogen uitkijken.

4. Speelkussen Haai met Glijbaan


Ben jij avontuurlijk, stoer en durf jij wel een uitdaging aan met deze coole Haai speelkussen? Huur dan zeker dit springkussen. Ga via zijn mond naar binnen en speel met alles wat erin zit. Spring hoe hoog je maar kan en ga dan vervolgens via zijn glijbaan naar buiten. Met deze haai hoeft jij je geen zorgen te maken want deze bijt namelijk niet en er is een dak zodat je niet nat hoeft te worden van het water.

De voorbeelden in dit artikel vormen slechts een deel van de overdekte springkussens waaruit je kunt kiezen. Slecht weer hoeft dus niet te betekenen dat je een streep door je plannen hoeft te zetten! Een springkussen met een dak is trouwens niet alleen geschikt voor slecht weer. Wordt het 30 graden zonder bewolking? Dan is het waarschijnlijk ook interessanter om een springkussen met dak te nemen. Bij hele felle zon kunnen kinderen dan lekker uit de zon spelen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, en je kunt bij ons terecht voor springkussens in alle soorten en maten. Neem gerust contact met ons op!

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners