Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden
 

3 tips voor het organiseren van een authentieke spelmiddag

Die spelmiddag die jij zou organiseren staat al een tijdje in je agenda gepland. Het enige wat jij te horen hebt gekregen, is dat het een authentieke middag voor jong en oud moet zijn. Je zit met je handen in het haar, want je weet niet waar je moet beginnen… Met de volgende 3 tips gaat het organiseren van een authentieke spelmiddag je zeker lukken!

 

Oud Hollands blikgooien

Blikgooien of blikwerpen is een spel dat je in Nederland vaker tegenkomt: op de kermis, tijdens Koningsdag… Haast iedereen heeft zich hier weleens aan gewaagd. Blikgooien is dan ook geschikt voor jong en oud. Op een authentieke spelmiddag mag dit spel eigenlijk niet ontbreken. Bij Gaaf! Verhuur wordt Oud Hollands blikgooien verhuurd met 3 gekleurde pittenzakjes en 10 blikken met daarop toepasselijke teksten als ‘Hit me!’ en ‘BAM!’. Deze blikken dienen in de vorm van een schuine toren of driehoek gestapeld te worden op een muurtje of een tafel. Vanachter een markering (zo’n 2 tot 3 meter afstand van de gestapelde blikken) dient er met de pittenzakjes naar deze toren gegooid te worden. Doel is natuurlijk om zoveel mogelijk blikjes omver te werpen in 3 pogingen. Elk blik dat omver geworpen is, levert 1 punt op. Wordt de toren in 1 keer omver gegooid, dan krijgt de werper extra punten.

Oud Hollands sjoelen

Sjoelen is net zo’n spel als blikgooien: bijna iedereen heeft het weleens gedaan. Sjoelen kan op elk niveau gespeeld worden en is daarmee geschikt voor jong en oud. Dus ga je binnenkort een authentieke spelmiddag organiseren? Vergeet dan absoluut niet om het onderdeel sjoelen aan deze middag toe te voegen. Wanneer je voor Oud Hollands sjoelen van Gaaf! Verhuur kiest, huur je een houten sjoelbak met 30 houten schijven, ook wel stenen genoemd. Aan het einde van de plank bevinden zich 4 kleine gleuven of poorten waar de stenen net doorheen passen. Elke poort heeft een verschillende waarde, variërend van 1 tot en met 4 punten. Het doel van dit spel is om zoveel mogelijk punten te scoren. Wanneer je in elk vak 1 steen weet te sjoelen, heb je 20 punten verdiend. Zijn dit er 2 in elk vak, dan heb je 40 punten verdiend. Eventuele overgebleven stenen zijn de waarde van de poort. Dat betekent dat er met 30 stenen 148 punten kunnen worden behaald.

Oud Hollands zaklopen

Zaklopen, ook wel springzak of broeklopen genoemd, is een eeuwenoud spel en hoort daarmee echt thuis op een authentieke spelmiddag. Deelnemers moeten hierbij een bepaald parcours afleggen. Maar niet zomaar een parcours. De benen moeten namelijk in de zak en al springend (of misschien heb jij wel een veel betere tactiek) dient men dit parcours zo snel mogelijk af te leggen. Wie dit het snelst weet te doen, heeft gewonnen. Oud Hollands zaklopen wordt bij Gaaf! Verhuur verhuurd in een set van 4 gekleurde zakken. Dit spel kan zowel in een spellenparcours gebruikt worden, denk aan een zeskamp, of als een los onderdeel van je spelmiddag.

Naast sport & spelartikelen kun je bij Gaaf! Verhuur ook terecht voor attractie verhuur. Kun je niet kiezen en wil je hulp bij het organiseren van je authentieke spelmiddag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners