Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

3 keer de leukste springkussens voor in de winter

Een springkussen huren alleen leuk in het voorjaar of de zomer? Zeker niet! Ook in de winter is een springkussen het stralende middelpunt van ieder evenement. Met deze winterse exemplaren spring je jezelf gezellig warm en dankzij het dak ben je bovendien beschermt tegen een winterse bui.

1. Springkussen Winter Blokhut


Organiseer je een kerstmarkt, winterbuurtfeest of ander winters evenement? Laat je dan inspireren door onze winterse attracties. Met het springkussen in de vorm van een Winter Blokhut krijgt ieder feest of evenement meteen een gezellig en winters karakter. Het springkussen heeft een sneeuwdak dat de kinderen lekker droog houdt. Afhankelijk van de leeftijd, kunnen er ongeveer 8 tot 10 personen tegelijk naar hartenlust springen in deze Winter Blokhut.

2. Springkussen Sneeuwpop


Met de Nederlandse winters weet je nooit zeker of het gaat vriezen, dooien of sneeuwen, maar met het Sneeuwpop springkussen zit je altijd goed. Met dit springkussen op je feest of evenement steel je absoluut de show. De Sneeuwpop is 5 bij 5 meter en is eenvoudig zelf op te bouwen, maar natuurlijk kunnen wij hem ook voor je opbouwen. 

Springkussen Sneeuwpop

3. Springkussen Winterdisco met glijbaan


Spring, dans en feest erop los met dit winterse feestje. Met dit springkussen spring je zo je eigen disco in. Samen met de zeehond en de pinguïns bouw jij een echt winters discofeest met je favoriete muziek en heuse discolampen. Zo'n 8 tot 10 kinderen kunnen samen springen en genieten in deze Winterdisco. Zorg wel dat er altijd toezicht is van een volwassene met EHBO-diploma.

Springkussen Winterdisco met glijbaan

Extra service of begeleiding nodig?


Springkussens van 4x3 meter of 5x4 meter zijn in veel gevallen met een personenauto te vervoeren. Grotere springkussens, zoals de Sneeuwpop en de Winterdisco, kun je door ons laten bezorgen op een afgesproken tijdstip en locatie. Ook als je het niet ziet zitten om zelf het springkussen op te bouwen of er gewoonweg geen tijd voor hebt, dan kunnen wij dat voor je doen. Goed geregeld, toch? Vergeet ook niet dat er voor de veiligheid altijd een volwassen begeleider aanwezig moet zijn bij het springkussen. Hoe leuk een springkussen ook is, een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Als je er zeker van wilt zijn dat de kinderen onbezorgd en veilig lol kunnen hebben op een springkussen, zorg dan voor professionele begeleiding. Dan kunnen de volwassenen ook met een gerust hart genieten van een prachtig en gezellig winters evenement.

Naast de voorbeelden in dit artikel, verhuren wij nog veel meer overdekte springkussens en andere winterse attracties. Heb je vragen over ons assortiment of wil je graag meer weten over het huren van springkussens? Neem dan gerust even contact met ons op. Je kunt ons bellen op 010-303 29 91 of een mailtje sturen naar info@gaafverhuur.nl.

      
Joomla SEF URLs by Artio

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners