Bazooka Doel Opvouwbaar

Aantal:

24,95

1 dag 

excl. BTW

30,19

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Bazooka Doel Opvouwbaar
>
  • Bazooka Doel Opvouwbaar
  • Bazooka Doel Opvouwbaar
<

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Goal / Doel opvouwbaar 

Organiseer je een sportmiddag of een teamuitje waarbij je op meerdere plekken komt? Dan zit je niet te wachten op een zwaar goal die je elke keer moet mee nemen. Dit is een makkelijk vervoerbaar goal erg handig dus. Op deze manier kun je verschillende spellen spelen en het goal is zo ligt dat het makkelijk mee te nemen is. Het opvouwbare goal is ideaal voor een potje voetbal, panna, hockey of een ander spel met een bal. Dus heb je last-minute nog een opvouwbare goal nodig? Gaaf! verhuur zorgt ervoor dat het op locatie komt. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen