Barkruk Steigerhout

Aantal:

6,50

1 dag 

excl. BTW

7,87

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Barkruk Steigerhout
>
  • Barkruk Steigerhout
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
40 x 40 x 110cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Transportmaat Transportmaat
40 x 40 x 110cm
Lengte
0,4 m
Breedte
0,4 m
Hoogte
1,1 m

Omschrijving

Barkruk Steigerhout

Steigerhout is een van de grotere meubilairtrends van de laatste jaren. Deze krukken van steigerhout kunnen zowel binnen als buiten staan! Deze kruk steigerhout staat stevig met een stoere uitstraling. Dank zij de krukken zitten je gasten nog op ooghoogte met elkaar zo houd je elk gesprek makkelijk gaande. Ze werken ook fijn als tweede rank achter stoelen voor bijvoorbeeld een in-house concert. In combinatie met onze steigerhouten statafels en ander steigerhouten meubels stijl je snel je hele evenement met een rustieke uitstraling.

De barkruk is ook te gebruiken met kussen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren tegen een kleine meerprijs. 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Een beoordeling toevoegen