Ballonpilaar Enkel

Aantal:
103,30

excl. BTW

124,99

incl. BTW

Huurmandje
Ballonnenboog Enkel
>
  • Ballonnenboog Enkel
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,5 x 1,.0 x 2,0m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Ballonboog Enkel

Ballonnen? Wie houd er nou niet van. Onze Ballon bogen worden geheel verzorgd en geheel naar wens voor jou op maat gemaakt. Zo kleed je elk feestje aan met je favoriete kleuren en past het bij elke thema. Met onze ballon bogen verwelkom je je gasten in stijl. Zet de sfeer gelijk met passende kleuren, denk aan geboorte kleuren of die van je favoriete voetbalclub (Sparta toch?).

Deze boog 2 meter hoog, 1 meter breed en is geschikt om voor een enkele deur te plaatsen, heb je een brede of dubbelen deur bekijk dan onze dubbel variant.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen